Ilona

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Mätsäilemässä Jurvassa


Hurautettiin Jurvaan mätsäriin; Frini isoihin ja Heta pieniin. Isot tuomaroi Taina Seppälä (kennel Peltoloukon) ja pienet Kirsi Voittola (kennel Winla's).
Ensin Hetan kanssa kehään ja neiti malttoi esiintyä melko mukavasti. Pöydällä seisoi ja antoi katsoa hampaatkin hyvin. Edestakaisin yksikseen ja pari kierrosta kehän ympärin yhdessä kahden muun koirakon kanssa. Meille punainen nauha.

Sitten juoksujalkaa Frinin kanssa isojen kehään - oltiin kehässä yksin. Juostiin kerran kehä ympäri, jonka jälkeen tuomari käpälöi koiran. Frini seisoi paikoillaan hievahtamatta ja hampaatkin tuomari katsoi ilman mitään ongelmia. Juostiin vielä edestakaisin, jonka jälkeen tuomari ojensi meille punaisen nauhan. Frini ravasi kyllä hienosti, katse eteenpäin! ^_^

Sitten taas koiran vaihto ja Hetan kanssa punaisen nauhan saaneiden kehään. Meitä oli kehässä viisi ja neljä sijoitettiin. Viides sai "lohdutuspalkinnoksi" myös jotain pientä. Tuomari kävi moikkaamassa jokaisen koiran ja juoksutti ensin yksitellen kehän ympäri. Sitten hän sijoitti viidennen, neljännen ja kolmannen - me ei oltu vielä sijoituttu. Vielä kerran kehä ympäri, jonka jälkeen kehäsihteeri ilmoitti, että tänään pienten koirien punaisten ykkönen on x-rotuinen Heta! Tämä tiesi siis menolippua BIS-kehään! Mieletöntä, toista kertaa tänä vuonna Hetan kanssa BIS-kehään!? :D

Jälleen koiran vaihto ja Frinin kanssa isojen punaisten nauhakehään. Kehä oli jo käynnissä ja tuomari juoksutti vielä kerran koko porukan kehän ympäri, kun me saavuttiin kehään. En oikein ehtinyt edes saada koiraa seisomaan, kun jo koiria alettiin sijoittaa :D Tällä kertaa tuloksena PUN-, vaan eipä tuo mitään - Frini esiintyi jälleen tosi kivasti vaikka nauhakehässä se ei ehkä ihan ehtinytkään tajuta mikä on homman nimi - niin nopsaa se kehä oli ohi :')

Noin kymmenisen minuuttia odoteltiin BIS-kehän alkua. Koiria BIS-kehässä oli kahdeksan ja kuusi sijoitettiin. Yksitellen juostiin edestakaisin ja pari kierrosta yhdessä. Seisottivat tosi kauan, mutta hyvin Heta jaksoi loppuun saakka! Lopullinen sijoitus tänään siis PUN1 BIS5!

4 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu!

    http://bortsu-kessu-saku.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, täytyypä tehdä joku päivä : )

      Poista
  2. Hyvä te!! Hurjasti onnea :)

    Näyttääpä siellä olleen kivanoloisia palkintojakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, tommosia käytännöllisiä palkintoja :)

      Poista