Ilona

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Ohjatut agitreenit tauolle

Tänään tosiaan oli viimeinen agin edistyneet 2 -kurssin kerta ja jäätiin nyt tauolle ohjatuista treeneistä - sitä en tosin tiedä, että miten pitkäksi aikaa. Yritetään kuitenkin päästä omatoimisesti kentälle treenailemaan.

Tänään radat näyttivät tältä:


Ensin mentiin numeroitua rataa. Kutoshypylle saakka moitteetta, sitten oma ohjausmoka ja Frini juoksi seiskahypyltä putkeen. Valssailin liian myöhään enkä kertonut koiralle selkeästi minne ollaan menossa seuraavaksi. Uusi yritys kolmosputkesta lähtien ja taas kutoshypylle saakka ihan hyvin, mutta sitten Frini sanoi, että ei kiinnosta, kun et osaa ohjata ja alkoi haistelemaan maata. Jotenkuten sitten saatiin tuo kohta räpellettyä ja jatkettiin rataa eteenpäin. Loppupätkä meni suhteellisen sujuvasti.
Tuo kymppihyppy muuten oli oikeasti alempana; joku aivopieru tullut, kun tuota rataprofiilia olen tuohon "piirrellyt".

Sitten tauon jälkeen aakkostettua rataa suorittamaan. Lähestulkoon suorakin rata voi olla vaikea ;) Jätin koiran lähtöön ja aloitin ohjauksen B-hypyn kohdasta. Annoin koiralle lähtöluvan ja samantien lähdin itsekin matkaan. Frini irtoaa putkiin hyvin, joten sain oikaistua hyvin ja olin melkein E-hypyn kohdalla, kun koira tuli putkesta. Luultavasti ohjasin liian kaukaa E-hypylle ja Frini ei hypännyt vaan juoksi mun ja E:n välistä.. Ja sitten neiti alkoi taas haistella maata eikä sen mielenkiintoa meinannut saada herätettyä millään..! Lopultakin sain sen huomion kiinnitettyä ja lähetin G-putkeen, josta edettiin loppuun saakka ihan mukavasti.
Noh, tänään oli tällainen päivä. Ei aina voikaan mennä kaikki putkeen ;)

Huomenna on jännittävä päivä; me mennään rally-tokoepiksiin ja Hetakin osallistuu ensimmäistä kertaa! Saa nähdä miten menee! :D

2 kommenttia: