Ilona

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Agilitykisailua Lapualla

Agilitykisoissa juokseminen tällaisilla helteillä on kyllä yhtä tuskaa! Onneksi koira kuitenkin jaksoi hyvin kuumuudesta huolimatta - täytyi vaan pitää huoli nesteytyksestä, niin koiran kuin ohjaajankin tietty.
Kuten otsikkokin jo kertoo, me juostiin tänään Lapualla kaksi Anders Virtasen rataa; A-rata oli agirata ja B-rata hyppis.


A-radalta tulokseksi 5vp (-2,66) ja tällä sijoituttiin kolmansiksi! :) Makseissa ei tainnut tulla ainuttakaan nollaa. Vitonen tuli kepeiltä, kun vein itse Frinin ihan väärälle puolelle keppejä, joten Frini aloitti pujottelun väärin. Toisella yrittämällä sitten onneksi meni oikein. Videon A-radasta näet TÄÄLTÄ.
B-radalta HYL. Säädettiin kepeillä hetki - tein siinä virheen, kun en antanut Frinin itse hakea niitä keppejä rauhassa vaan menin taas sen edelle.. Viimeisen hypyn Frini jätti hyppäämättä ja vähän harmittaa, kun videolta ei näe, että miksi niin teki - ajanottajat seisoivat edessä :D Tästä siis HYL, muuten se olisi tainnut olla 15vp. B-radasta videon näet TÄÄLTÄ.


Kiitokset Miialle videoinnista ja seurasta sekä Kati Kuuttilalle kiitokset upeista kuvista (itse sensuroin oman pärstäni, jotta katsojat säästyvät järkytykseltä :p)! ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti