Ilona

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Pitkästä aikaa mätsärissä

Etelä-Pohjanmaan sijaisvanhemmat ry järjesti tänään mätsärin Seinäjoella Päivölän CityMarketin pihassa ja me Frinin ja Hetan kanssa lähdettiin mätsäröimään, kun pitkästä, pitkästä aikaa päästiin! Aikaisemmista mätsäreistä on moni mennyt ohi töiden tai muiden menojen takia, joten nyt oli sitten 'pakko' lähteä. Mennessä oli melko lämmin, mutta onneksi kävi pieni tuuli, joka viilensi ilmaa. Kotiin päästiin lähtemään vasta joskus kymmenen aikaan illalla ja siihen aikaan alkoi oikeasti olla jo melko viileä - ihan meni iho kananlihalle välillä :'D


Isot tuomaroi Marjo Hautaviita ja pienet Taina Niemelä. Kummassakin luokassa taisi koirakkoja olla noin viitisenkymmentä! Hurja määrä!
Vitsi miten kivaa oli olla pitkästä aikaa kehässä noiden koiruuksien kanssa! Sijoituksia meille ei tullut, mutta se ei latistanut fiilistä yhtään! Hirveän tyytyväinen olin ja olen vieläkin tyttöjen esiintymiseen! Viimeksi ovat tainneet näyttelyvermeet nähdä toukokuussa eli hyvin se esiintyminen on näköjään muistissa pysynyt ilman sen kummempia treenailujakaan :')
Tuloksina siis Hetalle SIN- ja Frinille PUN-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti