Ilona

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Pähkäilyä aiheuttanut rata epiksissä

Jurvassa tosiaan käytiin tänään Frinin kanssa agiepiksissä. Nämä epikset olivat E-P Agility Cupin 3. osakilpailu. Osallistuttiin kisaavien radalle ja tuomarina toimi Sari Mikkilä. Rata oli ihan kiva vaikka rataantutustumisessa vähän päänvaivaa tuottikin. Kakkoshypyn ohjaukseen mietin muutamiakin eri vaihtoehtoja, mm. takaakiertoa ja pakkovalssia. Päädyin takaakiertoon (jaa'a, en tiedä onko tuolle ohjaukselle joku omakin nimi) ja se toimi hyvin. Keppejä edeltävällä hypyllä tuli kartturille jokin pieni ajatuskatko, sillä unohdin täysin miten meinasin tuossa kohdassa ohjata. Sitten siitä vähän räpeltäen kepeille ja ne Frini pujotteli tosi kivasti heti ekalla kerralla! Loppurata menikin sitten sujuvasti. Tosin kontakteille en sitä pysähtymistä vaatinut vaikka olisi pitänyt.. Mutta noh, ei jaksa sitä märehtiä, koska nolla :'] Videon näet TÄÄLTÄ.

Päästiin rata nollana läpi ja ihanneaikakin alitettiin -4,22 sekunnilla. Tällä tuloksella sijoituimme kisaavien maksien ykkösiksi!

2 kommenttia:

  1. Onnea nollasta, tosi kivan näköistä menoa :)! Pakko kysyä tässä samalla, että osaatko sanoa vaaditaanko nykyään (E-P:n alueen) epävirallisissa agilitykisoissa lisenssiä?.. siitä on niin pitkä aika, kun ite on viimeksi käynyt agility epiksissä ettei oo mitään muistikuvaa tuosta lisenssi jutusta :)

    VastaaPoista