Ilona

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Agikisat PAWS:lla

Käytiin siinä Maalahdessa Frinin kanssa Savikon Sepon radoilla juoksemassa.

A-radalta HYL; ei ollut nollaa alla ja kun Frini teki vähän turhan lennokkaan keinun, niin uusittiin se. Keinusta ei kuulemma tuomari olisi virheitä antanut, mutta ihan periaatteesta nyt uusittiin keinu, koska en halua, että alkaa tekemään tuota.. Virhepisteitä taisi alla olla kympin verran, kun ensin ohjasin jotenkin huonosti hypylle ja Frini viime hetkellä päättikin, että enpäs hyppääkään. Uudelleen ohjaus hypylle ja kun sen jälkeen olisi pitänyt mennä kepit, niin jostain syystä Frini lähtee kohti A-estettä.. Tätä nyt en vielä tarkemmin videolta katsonutkaan, että oliko mun ohjaus sinne suuntaan vai mitä ihmettä siinä kävi :D Viime hetken pelastus ja Frini ei mennytkään A:lle ja sain sen kepeille. Sitten tulikin tuo loppusuoran "keinuepisodi", josta otettiin tietoisesti hylky. Keinun jälkeen irtosi kivasti renkaalle ja viimeiselle hyppyesteelle. TÄÄLTÄ näkee tämän radan videon.

B-radalla taisin lopettaa vierellä rytmittämisen liian aikaisin ja niin jäi viimeinen keppiväli pujottelematta. Otettiin koko keppirivi uudestaan ja siinä tuhraantui tietenkin aikaa. Maaliin päästiin mukana 5vp + 12,54s yliaikaa, joten lopullinen tulos 17,54. Tällä tuloksella oltiin sijalla neljä :p Videon tältä radalta näkee TÄÄLTÄ. Videoinnista kiitokset Johannalle!

Kummallakin radalla koira oli hyvä! Omiin mokiinhan tämä oikeastaan kaatui, mutta hjuva fiilis näistä kuitenkin jäi, ei voi valittaa! ^_^

Kuva Lapuan virallisista kisoista 26.7.2016 © Kati Kuuttila (itse sensuroin oman pärstäni :p)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti