Ilona

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Hellemätsäri Nurmossa


Ajeltiin tänään Nurmoon Frinin kanssa ja osallistuttiin siellä Suomen Volpino Italiano ry:n järjestämään mätsäriin. Meinasin ensin ottaa Hetankin mukaan, mutta viime tingassa matkaan lähtikin vain Frini. Kyseessä olivat siis Frinin toiset mätsäröinnit ja voi että miten mahtavaa tuon käytös on ♥ Tottakai alkuun pitää tomerana tarkkailla ympäristöään "jahas, näkyykö tuttuja" -meiningillä (;D), mutta pienen odottelun jälkeen tyttönen rentoutuu ja alkaa taas ottaa kontaktia paremmin. Tänään keskittyminen tosin oli vähän jossain muualla, mutta en ihmettele yhtään, koska sen verran kuuma keli on (varjossa +27,2°C...)!















Kehässäkin sujui kuitenkin loppua kohden paremmin. Tuomarina pennuilla oli Tanja Kaurila (Kennel Wishful Thinking). Pentuja oli osallistumassa vain neljä. Kroppansa Frini antoi tuomarin tutkia ihan mukavasti, hampaatkin näytettiin melkolailla ongelmitta. Vähän Frini yritti peruuttaa, mutta toisella yrittämällä antoi katsoa hampaat. Pari kertaa kierrettiin kehä ympäri ja sen jälkeen edestakaisin. Tuomari seisotti hetken verran ja ojensi meille sitten punaisen nauhan.
Nauhakehässä juostiin pari kierrosta ja pönötettiin sen mitä Frini nyt jaksoi keskittyä. Lopulta meidän sijoitus oli PUN2, johon olen enemmän kuin tyytyväinen. Eipähän tarvinnut jäädä odottelemaan BIS-kehää ja päästiin lähtemään viileään kotiin tuolta kuumuudesta :') Kuumuus kyllä ihan varmasti verotti osallistujamäärää ja samoin koirien jaksamista.

















Palkinnoksi saatiin pokaali ja ruusuke, muutama kappale kierreluita ja koirankeksejä sekä rasia Pirkan sydänpateeta.


2 kommenttia:

  1. Täh, vaan neljä pentua!? Ompas erikoista täälläpäin... :D

    Frini yhtä upeen näkönen kuin aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ihmettelin kyllä kanssa suuresti! Mut niinku jo tuos kirjotinki, ni varmaan tää kuumuus verotti osallistujamäärää, koska ei muissakaan luokissa paljoa osallistujia ollut.. Niin, ja ne Vauhtiajot.. Neki saatto viedä muutaman osallistujan kun ihmiset poti heikkoa oloa ;D
      Ooo, kiitos ^_^'

      Poista