Ilona

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Agilitykisaturisteilua


Ensimmäistä kertaa turisteiltiin tänään Frinin kanssa agilitykisoissa Seinäjoella. Mentiin paikanpäälle joskus kymmenen aikaan aamulla ja kotona oltiin illalla viiden jälkeen. Pitkä päivä, mutta vielä pidempi oli meidän seuralla; Miialla & Familla (Frinin sisko), Wimmalla (Frinin emän sisko) ja Hukalla (länsigöötanmaanpystykorva).
Kolmosluokkalaisten ratoja tuli seurailtua siis tämä päivä. Omiin silmiin radat näyttivät kyllä melko haastavilta, mutta hienoja suorituksia nähtiin. Pitäisi varmaan joskus mennä katsomaan myös ykkös- ja kakkosluokkalaistenkin ratoja :P
Jos totta puhutaan, niin kyllä tuli palava hinku radalle! Ehkä mekin sitten joskus.. ^^'

Oli tarkoitus, että otan kevythäkin mukaan ja harjoitellaan Frinin kanssa sinne rauhoittumista myös agilitykentän reunassa. Kuitenkin oma häkki oli Kauhajoella, kun en sitä muistanut perjantaina mukaan ottaa.. Miialla sitten sattui olemaan kuitenkin mukanaan kevythäkki, jota ei itse tuolla tarvinnut, joten lainattiin sitten sitä. Mukavasti Frini osasi sinne rauhoittua vaikka häkin päällä ei ollut edes minkäänlaisia peittoja näköesteinä. Yllättävän vähän Frini myös "aukoi päätään", odotin enemmän ^^' Mut ei siinä, hyvä näin.
Välillä käväistiin myös juoksuttamassa sisaruksia hallin viereisellä pellolla. Samalla saatiin Frinin kanssa harjoiteltua luoksetuloa ja tällä kertaa toimi hienosti. Korvat oli tallella :p

Video Frinin ja Famin pienestä leikistä agilitykentän laidalta löytyy Youtuben puolelta.
Kiitos Miialle ja koirilleen seurasta ja erityisesti onnittelut tuloksista (vaikka ette tavoitteeseenne päässeetkään ( = tavoitehan oli 6 x hyl ;D))! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti