Ilona

lauantai 2. marraskuuta 2013

BEST-IN Match Show


Pohjanmaan Snautseri-Pinseri Harrastajat Ry:n järjestämässä mätsärissä käväistiin tänään kehäilemässä Frinin kanssa. Frinin toinen hallimätsäri; eipä siinä kuitenkaan mitään eroa huomannut pihamätsäreihin verratessa. Pentuja tuomaroi Yvonne Hautaviita (kennel Corante's).



Ajattelin, että tässä mätsärissä menisi koko päivä, koska pentujakin oli ilmoitettu viitisenkymmentä kappaletta! Hurja määrä! Kuitenkin, kehät sujuivat tosi nopeasti, mikä oli erittäin positiivista! Omaa vuoroaan ei tarvinnutkaan odotella niin kauaa, kun aluksi kuvittelin. Mentiin kehään numerolla 336 ja parinamme oli jokin pikkukoira (rotua en nyt tähän hätään muista). Tuomari käpälöi ensin parimme ja sitten Frinin, jonka jälkeen juostiin yhdessä kierros ympäri. Frini meni hienosti. Saatiin sininen nauha.

Nauhakehässä oli sitten ihan liikaa koiria vaikka pienet ja isot juoksivatkin erikseen. Tilaa juoksemiseen ei ollut juuri yhtään, mikä oli kurjaa.. Tuomari valitsi muutaman jatkoon, meille tässä vaiheessa kiitokset. Vähän olin hämilläni kehän tapahtumista, kun en kuullut mitä kehäsihteeri ja/tai tuomari sanoivat, mutta niin olivat muutkin. Vähän kovempaan ääneen olisi voinut puhua ja kehä olisi voinut olla hieman isompi, kun kuitenkin oli odotettavissa, että porukkaa on tulossa. Jos siis jotain rakentavaa palautetta täytyy/saa antaa ^^'
Muuten olen kyllä tyytyväinen mätsärin sujuvuuteen :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti