Ilona

tiistai 20. toukokuuta 2014

Mätsäriä mätsärin perään

Lähdettiin tänään vähän yllättäen ja viimetingassa Teuvalle Suupohjan Koirakerho Ry:n järjestämään mätsäriin Hetan ja Frinin kanssa. Pienet koirat tuomaroi Tarja Tastula ja isot koirat Sanna Riihiluoma (kennel Comaster).

Ensimmäisenä menin kehään Frinin kanssa, joka seistäpönötti paikoillaan tosi hienosti ja maltillisesti! Ravaaminenkin meni muuten aivan mahtavasti, mutta kerran Frini meinasi maistella housunpulttuja - sain kuitenkin estettyä ja ravaaminen jatkui hyvin. Pikkuisen neiti peruutti, kun hampaita yritettiin katsoa, mutta muuten käpälöinti sujui hyvin. Meidän parina kehässä oli bordercollie, joka esiintyi tosi hyvin - meille tällä kertaa sininen nauha.

Sinisen nauhan saaneiden kehässä meitä juoksutettiin! Voi jestas, meinas kunto loppua kesken ;D Frini ravasi ja pönötti hyvin - päästiin jatkoon. Sijoitettiin neljäs ja kolmas.. Jäljellä enää me ja huskykoirakko - ja taas meitä juoksutettiin! Pienen pähkäilyn jälkeen meille tulokseksi isojen koirien SIN2 :)

Hetan kanssa kehäily meni myöskin huippuhyvin! Neiti malttoi seistä ryhdikkäästi melko pitkiäkin aikoja ja häntäkin heilui! Parikehässä liike ratkaisi; vastassamme ollut koira (en kuollaksenikaan muista rotua..) liikkui tasaisemmin, joten meille sininen nauha. Pöydällä käyttäytymisestä saatiin kehuja ☺
Hetken odoteltuamme alkoi sinisen nauhan saaneiden kehä pyörimään; siellä ravattiin pari kierrosta ja sitten seistäpönötettiin. Tuomari valitsi neljä jatkoon ja me kuuluttiin niihin! Vielä kerran ravattiin kehä ympäri, jonka jälkeen tuomari alkoi sijoittamaan koirakoita ja meille tulokseksi pienten koirien SIN3! :)


Ei ollut turha reissu, kannatti lähteä. Kumpikin kyllä kieltämättä sijoituksensa ansaitsi, sen verran hienosti malttoivat esiintyä. Muutenkin käyttäytyivät aika hienosti, jos ei Frinin pientä äänenavailua kehän ulkopuolella oteta huomioon :P Varmasti ainakin kaikki huomasivat ja kuulivat meidät....! ^^'


PS. Eilinen agilityn alkeiskurssikerta peruttiin kammottavan sään takia (vesisade, ukkonen, tuuli jne..), joten sen vuoksi ei ole ilmestynyt agilitytarinointiakaan. Korvaava kurssikerta ilmoitetaan myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti