Ilona

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Mätsärimisseilyä

Lähdettiinpä tänään Seinäjoelle misseilemään Hetan kanssa. Pienet tuomaroi Katja Jokipii (kennel Nixian's).

Päivä oli (ja on edelleen) lämmin, onneksi muistin raahata tarpeeksi vettä mukaan niin koiralle kuin itsellenikin. Lisäksi paikanpäällä oli järjestäjien toimesta asetettu kehien viereen isot vesisaavit, joista koiria sai juottaa mikäli oli tarpeen.
Pienen odottelun jälkeen menimme Hetan kanssa kehään - seisotettiin ja ravattiin kerran kehä ympäri. Tuomari tutki koiran ja vähän Heta meinasi olla eri mieltä hampaiden katsomisesta; peruutti, mutta antoi kuitenkin toisella yrityksellä hampaat katsoa. Kopeloinnin jälkeen ravattiin vielä edestakaisin ja sitten taas pönötettiin.
Heta ei olisi millään malttanut seistä kauaa paikoillaan vaan tarjosi muutamaan otteeseen istumista. Lisäksi makkaranpalat taisi olla liian hyvää herkkua, mutta sitten taas Frolicit oli liian huonoja - niistä ei kiinnostunut yhtään :D Saimme sinisen nauhan.

Jonkin aikaa taas odottelimme, että loput pienet koirat saadaan arvosteltua, jonka jälkeen suunnattiin sinisen nauhan saaneiden kehään. Heta esiintyi samalla tavalla kuin yksilöarvostelussakin; Hetamaisen höpsösti :D Istumista taas tarjosi ja välillä katseli jonnekin aivan muualle. Pieniä pätkiä pönötti kyllä oikein tomerastikin, häntäänsä heiluttaen! :) Meille ei herunut sijoitusta, mutta enpä tuolla esiintymisellä sitä oikeastaan odottanutkaan - parempiakin oli ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti