Ilona

lauantai 3. toukokuuta 2014

Turistina Harjavallan ryhmiksessä

Say Wuf Hidden Hoax
AVO ERI4

Otsikkokin jo kertonee, että tänään oltiin Frinin kanssa turisteina Harjavallan ryhmiksessä. Näyttelyyn oli ilmoitettuna viisi Say Wuf:laista sekä kaksi Goldentroll'sia, jotka ovat Hoaxin (SW Hidden Hoax) jälkeläisiä.
Ilmoitetut SW:läiset olivat Frinin sisko Fami (SW I Can Win) ja veli Walle (SW Who Can Do), Frinin täti Wimma (SW Winning Ways), Frinin velipuolet Hoax ja Winski (SW Murr Rurr) sekä sitten nämä Goldentroll'sit Raisa (Goldentroll's Snow Cloudberry) ja Mette (Goldentroll's Fire Of The Sky), joille Frini on ns. tätipuoli :D Frinin Walle-veli ei valitettavasti päässyt paikalle - olisi ollut tosi mukava nähdä Wallekin, mutta ei voi mitään - toivotaan, että nähdään elokuussa SW-Kesäpäivillä :)

Tulokset näyttävät tältä:
"Fami" Say Wuf I Can Win ~ JUN ERI
"Raisa" Goldentroll's Snow Cloudberry ~ JUN ERI
"Mette" Goldentroll's Fire Of The Sky ~ JUN ERI
"Hoax" Say Wuf Hidden Hoax ~ AVO ERI4
"Winski" Say Wuf Murr Rurr ~ AVO ERI
"Wimma" Say Wuf Winning Ways ~ AVO EH

Goldentroll's Fire Of The Sky
JUN ERI

"Omien" koirien kehäiltyä pidettiin pieni TOKO-tuokio. Näytettiin kasvattaja-Kirsille, missä vaiheessa meidän tokoilut on. Meillähän siis ollaan sen suhteen vielä ihan alkutekijöissä, mutta perusasennon paikan Frini näyttikin hallitsevan suhtkoht hyvin! Käsiavulla toki se siihen menee ja sitä apua kai voisi pikkuhiljaa jo alkaa häivyttämään! Seuraamisen harjoitteluun saatiin hyviä neuvoja; mennään suoraa pätkää ja palkkaan koiraa reiden etuosassa; koiran pitäisi itse osata hakeutua siihen kohdalle, en saa tyrkyttää sille herkkuja! Ja pitää muistaa itse kävellä rivakammin :D Välillä Frini jopa pääsi vähän jyvälle siitä, mitä oikein yritettiin. Toki häiriötä oli paljon ja herkut oli melko surkeat - nakit olisivat olleet ehkä kova sana tuossa treenissä, nyt Frini ei oikein jaksanu kiinnostua kauheasti herkuista. Mutta hyvä alku tämäkin.

Kehänlaidalla makoilua; "Keira" Solevita's Bittersweet & "Frini" Say Wuf Can I Fly

Riihiluoman Sannan ottamia kuvia löydät TÄÄLTÄ. Sannalle lähteekin SUURET KIITOKSET, kun lähti meikäläisen mukaan! :)
Minun ottamia kuvia löytyypi TÄÄLTÄ (älkää odottako liikoja :D)

Ryhmäkehä

2 kommenttia:

  1. Minä nappasin Mainin kuvan tuolta sinun galleriasta, kiitos kuvasta! Saako sen myös julkaista blogissa copyjen kanssa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oman koiransa/kasvattinsa kuvia saa tokikin sieltä napsia itselleen! Ja juu kyllä saa julkaista :)

      Poista