Ilona

torstai 3. heinäkuuta 2014

Hoitokoira Keira


Tiistai-iltana meille saapui hoitoon noin 4kk:n ikäinen bokseripentu Keira. Sanna sai mennä sukuloimaan parin päivän ajaksi kaikessa rauhassa ;)

Isäni luona kun tosiaan vielä tiistai-iltana oleskelin, niin päästin Frinin, Hetan ja Keiran juoksentelemaan yhdessä takapihan aitaukseen. Awa sai uikuttaa sisällä sen aikaa; kaihoisasti se katseli ikkunasta muiden touhuja, mutta "omapa" on vikansa, kun ei osaa käyttäytyä.. :/
Hetalla ja Keiralla meni lujaa - Hetakin sai 'kokoistaan' seuraa taas pitkästä aikaa. Joskin olihan Keira jo Hetaa hieman isompi totta puhuakseni.. :P Frinikin yritti saada kaksikon toilailuista jotain tolkkua ja välillä pääsikin ihan mukavasti jyvälle :D Pääsi sekin juoksemaan ja kivasti osasi pennun kanssa touhuta. Oli väsynyttä sakkia kun sisälle siirryttiin!
















Awan kanssa ei pentua viitsitty samaan tilaan päästää (Awa kun on mikä on - ei väliä onko kyseessä pentu vai aikuinen koira, se on epävarma niiden seurassa siitä huolimatta..), joten yöpyminen isäni luona vaati hieman järjestelyä. Lopulta päädyttiin tekemään niin, että Keira nukkui siskoni huoneessa ja mun huoneessa nukkui sitten nuo omat hurtat. Kaikki sujui onneksi hyvin ja jokainen koira nukkui yönsäkin tosi hienosti.
Keskiviikkoaamulla lähdettiinkin jo seitsemän aikoihin ajelemaan kohti Kauhajokea - Awa jäi isäni luo. Vein Frinin ja Hetan kotiin ja Keira tuli mukaani hoitolalle (työharjoittelupaikalleni). Siellä se oli kovin reipas vaikka oli kaikenmoista kolinaa, imurointia ja koiratkin haukkuivat häkeissään enemmän ja vähemmän. Kun palattiin kotiin, oli neiti tosi väsynyt ja nukkuikin putkeen varmaan kolme tuntia! Pitkien päikkäreiden jälkeen oli taas virtaa temmeltää ja lähdettiinkin käymään viereisellä niityllä. Harmi kun ei sattunut kameraa mukaan, olisi tullut niin hyviä tilannekuvia, kun Frinin kanssa rallittivat menemään :D Illalla taas maittoi uni ja yökin nukuttiin rauhassa.

Torstaiaamuna heräiltiin joskus yhdeksän jälkeen ja siitä suoraan pihalle asioille. Päivällä taas käväistiin viereisellä niityllä (eikä taaskaan kameraa mukana..) ja sitten taas unettikin hyvän tovin.
Illalla sitten otettiinkin Keiran kanssa suunnaksi Kauhajoen Rautian pihapiiri, jossa KauKo ry järjesti match shown. Tarkoituksenani oli ensin ottaa mukaan myös Heta ja osallistua sen kanssa pitkästä aikaa, mutta sitten mut kutsuttiinkin pienten koirien kehäsihteeriksi, joten suunnitelma muuttui :) Oli mukavaa kyllä olla välillä töissäkin mätsäreissä (tämä oli toinen kertani kehäsihteerinä). Keiralle kasasin metallihäkin, jossa se sai odotella sen aikaa kunnes Sanna saapui paikalle. Hienosti se siellä häkissä siihen saakka odottelikin. Alkuun protestoi parin minuutin ajan ja vikisi "päästäkää pooois!", mutta sitten jo rauhoittuikin ja istuen ihmetteli maailman menoa. Tältä reissulta Keira tosiaan sitten palasikin kotiinsa :)





Maanantaisessa agilitypäivityksessä harmittelin, kun kurssi loppuu, mutta ei hätä ollutkaan tämän näköinen! Meillä alkaakin jo heti seuraavana maanantaina alkeiskurssin jatkokurssi (järj. Koirakoulu Fiilis), jipii! Kurssi on jälleen kahdeksan kerran mittainen :)
Sitten tuli tuossa myös ilmoittauduttua Jurvaan agilityn möllikurssille (järj. SUKK). Tämä kurssi on neljän kerran kurssi ja siellä opetellaan lyhyitä/helppoja ratapätkiä, irtoamista, muutamia ohjaustekniikoita sekä esteitä varmemmiksi. Innolla jo odotan tulevaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti