Ilona

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Heta hieronnassa

Kuten otsikkokin jo kertoo, Heta kävi tänään hieronnassa Kauhajoen Evankelisen Opiston koirahierontakurssin opiskelijoilla. Alkuun katsottiin liikkeitä ja niissä ei huomattu mitään sen suurempaa huomioitavaa - Hetan askeleet on aina olleet melko lyhyet ja liike sellaista sipsuttavaa. Lisäksi sen rakennekin on sellainen, josta liike johtuu; Hetan kulmaukset on niin etu- kuin takaosastakin melko suorat.

Siirryttiin kellarikerroksen koirahierontatiloihin, huone vähän jännitti Hetaa; se kaikui ja lisäksi sinne kuului tasaisin väliajoin vesiputkien kolahduksia ym. ihmeellisiä ääniä :D
Näin ensimmäiseksi kerraksi Hetaa vain vähän siveltiin alkuun ja jalat venyteltiin, kun sitä neiti ei vastustellut lainkaan. Jalkojen venytyksistä se jopa oikein nautti. Vasemman reiden lihas tuntui kireämmältä kuin oikean reiden, joten sitä hierottiin vähän enemmän. Mitään suurempia jumeja ei kuitenkaan löytynyt - hyvä niin :)
Mennään Hetan kanssa kyllä toistekin - josko seuraava kerta olisi sitten jo helpompi eikä jännittäisikään enää niin hirveästi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti