Ilona

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ruskamätsäri

Työharjoittelupäivän päätteeksi suuntasin suorinta tietä vajaan kilometrin päähän mätsäripaikalle ja ilmoitin Hetan pieniin koiriin, jotka tuomaroi Satu Latva-Kyyny. Samantien lähdin käymään kotona, käytin Frinin ulkona ja nappasin Hetan auton kyytiin ja ajoin takaisin mätsäripaikalle. KauKo ry järjesti perinteisen Ruska Match Show'n, johon tosiaan tällä kertaa osallistuttiin vain Hetan kanssa. Vaatetta oli päällä paljon ja silti oli kylmä.. Kehässä pyörähtämisen jälkeen vähän lämpeni, mutta odotellessa nauhakehien alkua, tuli taas kylmä vaikka yritti koko ajan liikkeessä pysyäkin.

En muista kuka meidän parina oli parikehässä, mutta seisotettiin koiria ensin hetki, jonka jälkeen nostin Hetan pöydälle. Vähän se alkuun siinä steppasi, mutta antoi kuitenkin hyvin käpälöidä itsensä ja hampaatkin antoi katsoa rauhallisesti. Sitten juostiin kolmio, jonka jälkeen siirryttiin odottamaan, että tuomari saa tutkailtua toisen koiran. Lopuksi vielä mentiin yhdessä kierros ympäri ja sitten seisotettiin koiria tovi. Hetalle sininen nauha.

Sinisten nauhakehää odoteltiin tosiaan jonkin aikaa. Kylmästä säästä johtuen odotteluaika tuntui pidemmältä kuin se oikeasti oli. Lopulta päästiin sinisen nauhan saaneiden kehään ja taas seisotettiin koirat ja kierrettiin pari kierrosta kehää ympäri. Heta ravasi ihan näpsäkästi, seisoikin tomerasti, mutta vähän välillä yritti "singota" kädessäni olleeseen herkkuun kiinni :P Tuomari valitsi neljä jatkoon ja kätteli muut kiitokseksi.. Olin vähän ihmeissäni, sillä me oltiin vielä niiden neljän jatkoonmenijän joukossa..! Kierrettiin vielä kerran kaikin kierros yhdessä ympäri, jonka jälkeen tuomari sijoitti koirat. Me päästiin sijalle neljä, eli tuloksena siis pienten koirien SIN4! Ja tähän tulokseen saa olla tosi tyytyväinen. Vau :)


4 kommenttia: