Ilona

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Collieiden Trimmauspäivä


SCY Pohjanmaan ao järjesti tänään collieiden trimmauspäivän Jalasjärven kuplahallilla. Kouluttajana toimi Anne Kokkonen (kennel Silverlady's). Päivän aikana käytiin läpi trimmaamisen eri vaiheet. Anne näytti oman tapansa esimerkkikoiran kera (josta kuvat yllä - ennen ja jälkeen) ja sen jälkeen opeteltiin trimmaamaan omia koiriamme Annen avustuksella.

Anne osasi kertoa hyvin perusteellisesti erilaisia tapoja trimmaukseen; toiselle koiralle sopii toisenlainen tapa kuin toiselle. Ei siis ole yhtä ainutta oikeaa tapaa trimmata colliensa vaan tapoja on monia erilaisia.
Itselläni oli Frini mukana vaikka siinä nyt ei hirveästi trimmaamista tällä hetkellä ollut, koska olin vasta vähän aikaa sitten kyninyt tassukarvat yms. lyhyiksi. toki nyt vähän sai saksia käyttää, sellaista pientä siistimistä siis. Ja nyt viimeistään lisään kyllä ostoslistalle ne kunnolliset (suorat) sakset! Kyllähän nuokin vielä toki pelittää, mutta uudet, terävät sakset olisivat kyllä melkoisen hyvä sijoitus ;) Jospa sitä huhtikuussa olevasta Vaasa KV:stä katsoisi, jos vaikka löytyisi :) Sain kuitenkin tosi hyviä vinkkejä - vaan enpä nyt edes yritä niitä tähän selittää tekstin muodossa - kukaan ei kuitenkaan ymmärtäisi mitä yritän selittää ;D


Annelle suuret kiitokset, kun saavuit meille tämän kurssin pitämään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti