Ilona

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Palkattomuustreeniä

Tänään alkoi uusi rally-tokon omatoimitreeniryhmä hallilla. Nyt meillä on kaksi tuntia aikaa (klo 18-20), joten ei tarvitse kiireellä yrittää treenata vaan ihan rauhassa saa rakennella radan, treenata ja purkaa radan. Aikaa jää myös rakentavalle keskustelulle hieman enemmän ;)
Mun ja Frinin treeniohjelmassa oli tänään palkattomuus (vai motivaation rakennus..?) - me aletaan nyt harjoitella sitä vähän tavoitteellisemmin. Ja nyt myös aletaan puuttumaan siihen haukkumiseen, jos (ja kun..) sellaista esiintyy. Rakennettiin alokasluokan mittainen rata, mutta me Frinin kanssa tehtiin vain 3-4 kylttiä kerrallaan. Palkka tuli siis vähän yllätyksenä; välillä heti ensimmäisen kyltin jälkeen, välillä taas vasta neljännellä kyltillä jne.. Rata oli tällä kerralla tämännäköinen:


Ennen radallemenoa seuruutin Friniä pienen hetken niin, että tein vähän laajempaa ympyrää vasemmalle. Siitä sitten pienensin ympyrää pikkuhiljaa, otettiin parit perusasennot, jonka jälkeen seuruuttaen radalle. Sain koiran keskittymään tekemiseen ja nyt se tosiaan oli kuin olikin radalla tehdessään ihan hiljaa koko ajan! TÄSTÄ näet videon treeneistä. Videolla meidän viimeinen toisto. Maltoin pitää treenin lyhyenä ja lopettaa onnistuneeseen, hyvin menneeseen toistoon. Toki aina lopetetaan treeni hyvin menneeseen toistoon, mutta nyt en innostuksissani enää kokeillut "vielä kerran" ;p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti