Ilona

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Seinäjoki RN

Tänään vietettiin pitkästä aikaa näyttelypäivää. Tosin ei mulla omaa koiraa kehässä ollut, mutta kävin kuitenkin vetskukehässä esittämässä Remun (Siniketun Musta Ruhtinas). Remu oli helppo esitettävä, sillä se asetteli jalkansa hyvin itse, kun pönötettiin ja ravailikin kivasti. Remu sai todella kivan arvostelun:
"8,5v. (Sanoin kyllä kahdeksan :'D) Hyvärunkoinen, jäntevä uros, jolla hyvin kaunis niskan kaari. Tyylikäs pää ja riittävän pyöristynyt kuono-osa. Superhieno purenta. Hyvä ilme ja korvat. Yhdensuuntaiset liikkeet, riittävä sivuaskel. Kaunis ylälinja. Hyvä karvanlaatu."
ERI2 SA


Frini (Say Wuf Can I Fly), Remu (Siniketun Musta Ruhtinas), Dara (Serasecret Moonshine Angel)
ja Taimi (Dark Dynasty's Ebony Empress)
Näyttelyn jälkeen käväistiin Pauliinan kanssa syömässä ja sen jälkeen ajettiin hakemaan Frini ja Heta mukaan, jotta päästään yhdessä metsälenkille. Suunnattiin "pururadalle", jossa ei yleensä tule ketään vastaan. Arvatkaapa vain tuliko nyt? No tottakai tuli! :D Ensimmäisenä mutkan takaa puiden välistä näkyi, jotta sieltä on tulossa vastaan hevonen kärryt perässä. Siirryttiin metsän puolelle odottamaan, että pääsevät ohi. Ohitus sujui hienosti vaikka alkuun Frini ja Hetakin vähän haukkui, mutta hevosen tullessa lähemmäs, nekin hiljenivät (ehkä ne tajus, että ei saakeli tuo on iso, ei sovi haukkua... ;D).
Seuraavana mutkan takaa ilmestyi pari vanhempaa naista potkukelkkoineen. Heta siellä mutkan takana ehti käydä heille haukahtamassa pienesti, mutta heti kun huikkasin sitä nimeltä, se kääntyi ja juoksi luokseni häntä suorana ♥ Sitten saatiinkin lenkkeillä hyvä tovi ennen seuraavaa vastaantulijaa; ihan lenkin lopussa vastaan tuli mies labradorinnoutajansa kanssa.

Käväistiin lenkin aikana pellolla ottamassa collieporukasta ryhmäkuva, joka onnistuikin lopulta ihan hyvin! :) "Behind The Scenes" -kuvat voisi olla paikallaan, mutta ehdin jo poistaa ne koneelta.. :D Taimi ei olisi millään malttanut pysyä paikoillaan ja Frinikin halusi hieman aukoa päätään, kun sen mielestä oltiin jo tarpeeksi kauan pönötetty paikoillaan ;p
Pauliinalle kiitokset seurasta ja kyydistä näyttelypaikalle sekä siitä, että annoit Remun mun esitettäväksi ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti