Ilona

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

"Kenraaliharkat"

Joo, viimeiset rallytreenit ennen viikonlopun virallisia kisoja. Nyt me ei ennen niitä sitten katsotakaan rallykyltteihin päin - tai en tiedä, ehkä pitäisi, mutta.. Ei. Me mennään tällä treenillä ja sitten kisapäivänä hieman ennen omaa suoritusta yritin saada Frinin viriteltyä oikeanlaiseen mielentilaan. Täytys saada se sen verran keskittymään, että ei haukkuisi, mutta liikaakaan ei kuitenkaan saisi ennen radallemenoa tehdä, ettei se ihan kyllästy.. Helppoa, vai mitä :p Meillä on vielä vähän hakusessa tuo, että miten paljon Friniä oikein pitää ja voi ennen radallemenoa viritellä jne.. Ehkä mä sen jossain vaiheessa opin. Viime kisoissa en tehnyt juurikaan mitään ennen omaa vuoroa ja se näkyikin sitten haukkumisena. Eniten pelkään juuri sitä, että otan sen liian aikaisin häkistä ja se ehtii tylsistyä. Sitten kun sen saa oikeaan vireeseen, niin se kanssa tekee tosi hienosti ja tarkasti! Kisojen lähtölistatkin oli tänään ilmestyneet - ollaan alokasluokan toisessa ryhmässä, jonka rataantutustuminen alkaa noin klo 11. Mennään kuitenkin paikalle jo hieman ennen kymmentä, että ehdin nähdä myös kavereiden suoritukset koirineen! :)

Mutta josko nyt sitten palattaisiin tämän postauksen aiheeseen; ne "kenraaliharkat". Eka rata oli tämän näköinen:


Noh, alku oli vähän häseltämistä ja neiti aukoi päätään ennen radallemenoa. Seuruuttelin ja pysähtelin äkkinäisesti muutamia kertoja ja sitten radalle. Sielläkin vielä haukkui eikä keskittynyt kunnolla. Mentiin pois radalta ja jatkoin oikeanlaisen vireen etsimistä - ja sieltähän se löytyi pikkuhiljaa. Eka rata meni vähän sinne päin, pienoista hätäilyä ja loikkimista - taisi nousta makuultakin kerran ilman lupaa.. Tokan kerran radalle mennessä meidän fiilis oli paljon parempi ja tekeminenkin tarkempaa. Tehtiin rata ihan kivasti loppuun, pientä hiomista toki siellä täällä, mutta parempaan päin!

Toinen rata näytti tältä:


Tällä radallahan me kisattiin meidän toiset viralliset rt-kisat viime kesänä ja saatiin 90/100 pistettä. Vaikka tuossa on viimeinen kyltti rastitettukin, niin nyt meillä oli tuossa kohdassa 270* käännös oikeaan -kyltti. Vähän Frini yritti nyt edistää seuruussa, etenkin spiraalia tehdessä huomasi, kun taas ajautui liian eteen ja jouduin hieman korjailemaan. Muuten tämä rata meni tosi kivasti! Treeneistä jäi ihan hyvä fiilis ja nyt sitten odotellaan kauhunsekaisin tuntein lauantain kisoja... ^^'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti