Ilona

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Rally-pällie

Tällaista rataa tänään RT:n omatoimitreeneissä:


Alku oli hieman nihkeä tänään; jostain syystä Frini hakeutui mun oikealle puolelle, kun käskytin "seuraa".. Teki tämän useaan kertaan, enkä keksi syytä, että miksi.. Nakin avulla sitten palautin sen vasemmalle puolelle ja muistuttelin, että se on se vasen puoli missä pitää seurata. Tuon pienen muistuttelun jälkeen kyllä sitten alkoi taas seuraamaan vasemmalla, mutta ihmetyttää kyllä suuresti, että mikä ihmeen mielenhäiriö pällielle tuossa tuli :'D
Kahden pujottelutötsän tilalle laitettiin noutokapula sekä lelu (Frinin lemppari, jota käytetään agilityssä palkkana) - vähän haastetta siis ja samalla tulikin treenailtua houkutusta ;)
Suhtkoht hyvin päästiin rata läpi, palkkasin pujottelun jälkeen. Myös toinen kierros mentiin hyvin, siinä palkkasin spiraalin jälkeen.


Sitten vaihdettiin radalle pari avoimen luokan kylttiä; seiskakyltin tilalle "Istu, Maahan, Istu" ja 11-kyltin tilalle "Pyörähdys". Tämäkin sujui hyvin, kivasti Frini osaa nuo asennonvaihdot. Hivenen täpäkämmät voisi toki olla, mutta harjoitellaan, harjoitellaan :)

Tämä treenikerta muuten olikin sitten viimeinen tältä keväältä tässä hallissa. Siirrymme siis treenaamaan ulos ja omatoimitreenit aloitellaan 9.5. Kauhajoen Koiraharrastajien kentällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti