Ilona

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Vuoden eka mätsäri

Viimeinkin! Päästiin tänä vuonna ekaa kertaa mätsäreihin! :)
Frinin ja Hetan kanssa suunnattiin siis Ilmajoelle Vitapönkä Ry:n järjestämään hyväntekeväisyysmätsäriin, jonka tuotto meni tänä vuonna Miesten Pajalle. Hetan ilmoitin x-rotuisten luokkaan, jossa tuomarina toimi Marika Alanko ja Frinin isoihin, jossa tuomarina oli Pasi Raak.

Ensin Hetan kanssa kehään. Kehäily meni ihan kivasti siihen nähden, että Heta on nähnyt näyttelyhihnan viimeksi.. Ööö, en edes muista milloin :') Saatiin sininen nauha ja kun oltiin viimeinen pari x-rotuisten kehässä, saatiinkin samantien mennä takaisin sinisen nauhan saaneiden kehään - koirakoita oli neljä. Siellä pönöteltiin ja tuomari kävi moikkaamassa vielä jokaista, jonka jälkeen juostiin kierros ympäri. Sitten tuomari pyysi Hetan ja mut ensimmäiseksi ja siirsi vielä toisen koirakon toiseksi. Vielä kerran juosten ympäri ja sitten tuomari tuumasi, että tässä on järjestys; Heta siis x-rotuisten SIN1! :) Sinisten ykköset eivät jatkaneet BIS-kehään. Palkinnoksi saatiin ruusuke, (superhieno) pokaali, ISO luu ja ISO Ratian limenvihreä panta. Tuo panta on kyllä niin iso, että Heta mahtuu siitä läpi :'D Panta on myös Frinille liian iso - ehkä tuo olisi jollekin jättirodulle sopiva :D

Kun Hetan kehäily oli ohi, menin Frinin kanssa kehään. Puikkiksen kehäily meni myös hyvin - sekin on näyttelyremmin nähnyt viimeksi melko kauan sitten.. Pönötti ihan hyvin, tosin yritti välillä kurkotella kädestäni nakkia :D Edestakaisin juostessa vähän koikkaloikkasta, mutta muuten suhkoht hyvin. Haki tosin katsekontaktia hirmuisesti - ai miten niin on nyt lähiaikoina treenailtu sitä paljon? Saatiin kuitenkin punainen nauha.
Punaisen nauhan saaneiden kehässä koirakoita oli yli kaksikymmentä. Frini esiintyi tässä kehässä tosi kivasti! Ravaaminen sujui hyvin, samoin pönötys. Kehässä oli paljon taitavia koiria, meille kiitokset; tuloksena siis PUN-.
Tutun seropipoika Rommi sitten veikin koko potin kotiin, ollen koko mätsärin BIS1! Onnea Mari ja Rommi! ;)

2 kommenttia: