Ilona

lauantai 21. toukokuuta 2016

Agikisat Vöyrillä

Frinin ja siskoni kanssa suunnattiin tänäaamuna Vöyrille virallisiin agikisoihin. Meillä Frinin kanssa juostavana kolme rataa - tuomarina Vesa Sivonen.

Meidän ensimmäinen rata oli ehkä se kaikkein paras, vaikka siltä HYL tulikin. Frini kuitenkin meni kepit heti oikein ja hakikin ne vielä hienosti! Jotenkin siinä sitten itse hämmästyin ja olin niin iloinen, että unohdin ohjata koiran seuraaville esteille ja hupsis, sitten oltiinkin jo väärässä päässä putkea! Harmittihan se, kun se olisi voinut olla nolla! Mutta ei, se on niin pienestä kiinni välillä :D Erittäin onnellinen olen kuitenkin tästä radasta, koska KEPIT! ♥ Videon A-radalta näet TÄÄLTÄ.

B-radalta sitten myös HYL, koska uusittiin lentokeinu.. Sen jälkeen oli vähän kaikenlaista muutakin säätämistä radalla, mutta selvittiin jotakuinkin maaliin saakka :p Videon näet TÄÄLTÄ.

C-rata olikin sitten hyppis, jolta saatiin tulos; 40,10. Hahaa, parannettiin viime tuloksesta (40,90) - jos suunta on tämä, niin kyllä meillekin se nolla vielä joskus napsahtaa ;D Kulutettiin aikaa kepeillä ja yhteen putkeen(!!) ei meinannut mennä O.o Harvinaista, koska tuo on putkihullu koira; jos se saisi valita esteet mitä suorittaisi, niin ne olisi kaikki putkia.. :D Lähtöön jättäessäni Frini näki kauempana ratatyöntekijän, joka korjasi hyppyestettä ja sille Frinin sitten piti pöhähtää pari kertaa. Samainen ratatyöntekijä meni putken taakse istumaan ja ilmeisesti Frini siitä sitten otti jotakin häiriötä. En oikein muuta syytä keksi miksi Frini ei putkeen olisi mennyt! Tästä selvittiin ja jo olin taas myöhässä seuraavan putken jälkeisellä ohjauksella, voi huoh. Pitäisi opetella juoksemaan.. Keppejä hinkattiin muutaman kerran ja loppu menikin sitten suhtkoht kivasti. Mitä nyt yhdellä valssilla olin TAAS myöhässä.. Positiivista oli kuitenkin se, että Frini ei mennyt tuossa lopussa putkeen, vaikka se houkuttelevasti siellä hypyn jatkona olisi ollutkin! Videon näet TÄÄLTÄ.
Tällä tuloksella oltiin muuten neljänsiä :') Koko kisoissa yhteensä taidettiin nähdä vain kuusi nollarataa.

Kuva otettu 25.6.2015 Lapuan agiepiksissä © Sami Ritoniemi

3 kommenttia:

 1. Olipa kivaa menoa, varsinkin tuolla ekalla radalla! Ootte kyllä edistyneet kepeillä tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo pikkuhiljaa ne on alkaneet sujua! ^_^ Vielä kun itse oppisi ohjaamaan :D

   Poista
  2. ........... ja juoksemaan :P

   Poista