Ilona

lauantai 7. toukokuuta 2016

Hyväntekeväisyyttä mätsäreiden kautta
Osallistuttiin tänään Frinin ja Hetan kanssa hyväntekeväisyysmätsäriin, joka pidettiin Kurikan yhteiskoulun hiekkakentällä. Osa tapahtuman tuotosta menee Sylva Ry:lle, joka on valtakunnallinen syöpäsairaiden lasten ja heidän perheidensä yhteinen järjestö, joka tarjoaa tietoa, apua ja vertaistukea koko perheelle lapsen sairastuttua syöpään.

Frini osallistui isojen kehään, jotka tuomaroi Merja Mäkelä ja Heta pienten kehään, jotka tuomaroi Mari Laitinen. Kummatkin tuomarit olivat erittäin mukavia; neuvoivat tarvittaessa ja kävivät koirat huolellisesti läpi kirsusta hännänpäähän!

 


Isojen kehässä sai juosta, mutta ainakin saatiin juuri sitä treeniä, mitä oltiinkin tultu hakemaan! Parikehässä meidän kanssa oli sao miguelin fila - yhtään en heidän esiintymistään ehtinyt katsomaan, kun keskityin vain Friniin ja siihen, miten se esiintyi. Tuomari ojensi meille punaisen nauhan. Punaisen nauhan saaneiden kehässä koiria oli noin parikymmentä ja taso oli kova! Ja kyllä meitä juoksutettiin taas - huhheijaa! :D Siinä vähän naureskeltiin parin muun kehässä olleen kanssa, että tässähän saa oikein kuntoilutreeninkin itse samalla ;p Kun kaikki koirat oli juoksutettu, tuomari kätteli ne ulos, jotka ei tällä kertaa sijoittuneet. Noin kymmenen koirakkoa jäi vielä kehään ja me kuuluttiin niihin - ja taas saatiin juosta. Sitten taas pönöteltiin pitkä tovi, kun tuomari pohti valintojaan. Lopulta jäljellä oli enää neljä - me oltiin kehässä yhä. Sitten taas juostiin pari kierrosta, jonka jälkeen tuomari päätti sijoitukset. Varmaan vartti ainakin meni tässä kehässä, siltä ainakin tuntui - mutta kuten sanottu, saatiinpa harjoitusta! Meidät tuomari kätteli PUN4 -sijalle. Frini oli tosi hieno, malttoi niin hyvin keskittyä koko tuon ajan; pönötti hyvin ja ravasikin hyvin! :)

 


Pienten kehässä Heta pönötteli ja ravasi myös mahtavasti - se oikeasti malttoi tänään esiintyä tosi hyvin. Meidän kanssa parikehässä oli cockerspanieli, joka esiintyi myös hienosti. Liikkeet ratkaisi ja Hetalle sininen nauha. Sinisen nauhan saaneiden kehässä koiria oli myös paljon, varmaan lähemmäs parikymmentä sielläkin ellen ihan väärässä ole. Hepsu jaksoi vieläkin esiintyä hyvin ja ravaaminenkin sujui oikein hienosti! Meille kuitenkin kiitokset, mutta voi vitsi miten iloinen olen Hetan esiintymisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti