Ilona

torstai 24. toukokuuta 2012

Koirapuistoilua! ^_^

Leikitään!












Jihuuu! :) Oltiin jälleen Seinäjoella Sahkun (Huhtalan) koirapuistossa Awan kanssa ja neiti käyttäytyi mageesti. Oltiin sovittu Janican kanssa, että tavataan puistossa joskus vähän kahdeksan jälkeen koirinemme. Janicalla oli mukanaan pk colliensa Makia. Puistossa oli myös Janican sisko ja shelttinsä Huli ja Eppu. Huli tais rakastua Awaan - ainakin kovin innokkaasti se Awan kanssa juoksi ;p
Pian Huli ja Eppu kuitenkin lähtivät kotiin ja Awa sekä Makia jäivät leikkimään hetkeksi kahdestaan, kunnes paikalle saapui nainen shelttinsä Onnin (muistinkohan oikein?) ja Espanjasta Suomeen adoptoidun podengomixinsä Ratan kanssa. Rata ei ihan heti Awalle lämmennyt, ja hieman piti ärähtää puolin ja toisin, mutta se jäikin siihen yhteen pieneen ärähdykseen onneksi ja sen jälkeen oltiinkin ihan sulassa sovussa ja juostiin lujaa!



Rata, Awa, Makia ja Onni (taustalla)


Ei mennyt kovinkaan pitkään kun puistoon saapui lisää väkeä; berninpaimenkoira nimeltään Nalle. Koiruus oli kyllä todellinen nalle! ^_^ Todella massiivinen uros, sen tassutkin oli varmaan viisi kertaa Awan tassuja isommat :D Tätä koiruutta Awa hieman arasteli - kovasti olisi mieli tehnyt mennä tutustumaan 'jättiläiseen' (Awan mittapuulla siis ;)), mutta ei.. Ei tohtinut.. Paitsi vähän vaivihkaa sitten piti tietenkin käydä nuuskuttelemassa :') Awa ei noin ison koiran kanssa olekaan aiemmin ollut tekemisissä, mutta siihen nähden ihan hyvin se kuitenkin sit loppujen lopuksi tohti olla sen seurassa.

"Huijui, se on iso!"


Vähä kyylättiin Onnin kans >:)
Puistoon saapui myös shar pei -rotuinen koiruus. Ikää tytöllä oli vähän reilu vuosi. Itse en kyseisestä rodusta juurikaan mitään muuta tiedä, kuin ulkonäön. Tunnistin rodun samantien kun sen näin. Mulla ei ollut minkäänlaista käsitystä rodun luonteesta ennen tätä, mutta tuo tyttö oli ainakin oikein reipas ja leikkisä, ja vaikutti kyllä todella hyväluonteiselta.

Ryhmä rämä! :D
On tämä kyllä niin hieno tunne, kun pääsee koiraa viemään koirapuistoon! Innolla oottelen, että Kurikkaankin se puisto valmistuisi pian ja päästäis sinnekin juoksemaan! ^_^

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä kiva käydä puistossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! On kyllä niin mukavaa ku Awaakin tohtii vihdoinkin tuoda sinne taas :)

      Poista