Ilona

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Punainen päivä

Tänään oltiin mätsäröimässä Ilmajoella Riistavallilla. Seuraa meille piti Linda & Sumu sekä Satu & Kipa. Ja kuten otsikko jo kertookin, kaikilla oli punainen päivä. Punaisten kehässä ei kuitenkaan sijoituttu sitten enää, joten kaikille tästä mätsäristä tulokseksi PUN ei sij. Hienosti koiruudet kyllä esiintyi, Awaa tosin voisin hieman moittia. Tai itseäni, riippuuhan se mustakin miten koira menee kehässä :D Täytyis löytää se hyvä vauhti tuohon juoksuun ite, ettei toi karvaneiti yltyis laukkaamaan. Mutta kyllä se ravasikin välillä ihan mukavasti, et eiköhän tässä pikkuhiljaa mennä parempaan suuntaan! (: Mutta wihiii, jee. Meidän eka punainen nauha. Kivaaaa ^_^
Kiitos viälä Lindalle ja Satulle seurasta!
Ja seuraavaksi tietty muutama kuvanen tältä päivältä:

Sumun ja Awan kaverikuva (x






Kun lähdettiin mätsäristä, ei mentykään suoraan kotiin vaan kierrettiin Seinäjoen kautta. Veljelläni, Mikalla, oli pesispeli Alakylän koulun kentällä ja mentiin sitä katsomaan. Nätisti Awa siellä oli ja joku pieni tyttökin (ehkä noin 6-8v?) sitä kävi siinä vähän väliä tervehtimässä ja rapsuttelemassa. Ja ihan asiallisesti kysyikin ensin, että saako koiraa rapsuttaa eikä vain suinpäin "hyökänny kimppuun".


Ai joo, tekipä Awa tänään pienen tempunkin sitten.. Livahti ovenraosta pihalle.. Eikä muuten tietenkään tullut luokse vaikka kutsuin reippaalla äänellä. Koira lähti juoksemaan takapihalle ja aitauksen portin eteen se sitten meni ja odotti siinä, että avasin portin. Siellä sitten juostiin ja leikittiin hetken aikaa ja vähän paikkaakin treenattiin samalla; ihan hyvin onnistui. Nooh, sitten kun oltiin aikamme siellä riehuttu, niin lopetin leikin ja sanoin että "mennään", mutta Awa oli toista mieltä; lähti juoksemaan aitauksen toiseen päähän häntä oikoosena ja haukkui sieltä "häähää, etpäs saa kiinni" -.-' .. En lähteny juoksemaan sen perään vaan lähdin pois aitauksesta ja jätin koiran sinne ja menin itse sisälle. Ikkunasta kuitenkin vilkuilin mitä se siellä aitauksessa yksikseen puuhaa - aluksi se juoksi siellä ja leikki pallon kanssa, kaivoi se muutaman kuopankin.. Noin 20minuuttia annoin sen siellä yksikseen olla ja siitä ajasta noin 5minuuttia se istuskeli/makoili portin edessä ja katseli talon nurkalle, mistä minä mahdollisesti ilmestyisin.. Lähdin hakemaan sitä aitauksesta ja kyllä sitten tultiin niin nöyrästi luo!
Pitääpä kyllä taas ottaa tiukempaan syyniin tuo, että ovesta ei mennä ilman lupaa! >:/

Ikkunasta sälekaihtimien välistä paparazzattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti