Ilona

tiistai 29. toukokuuta 2012

Match Show, Jurva

Jepulis, otsikko kertookin mikä on postauksen aiheena. Mentiin kuin mentiinkin Jurvaan mätsäröimään vaikka olin aluksi kahden vaiheilla, että mennäänkö vaiko ei. Lapsi & koira sekä Junior handler -kehät alkoivat klo 18 ja muihin kehiin ilmoittautumisaikaa oli klo 18:30 saakka, jolloin alkoi pyörimään pentujen, pienten koirien ja metsästyskoirien kehät (metsästyskoirien jälkeen alkoi isojen koirien kehä). Tällä kertaa me olimme metsästyskoirien luokassa. Ilmoittautuessani kysyin mihin saan Awan ilmoittaa ja sanottiin, että sen voi laittaa isoihin (tämän tiesinkin jo) tai metsästyskoiriin "koska siinä metsästyskoirarotua näyttäis ainakin olevan". Valitsin sitten metsästyskoiraluokan "vaihteen vuoksi" :p

Oltiin numerolla 444 ja kun tuli meidän vuoro, mua ei jännittänyt yhtään jostain syystä! Ei jännittänyt missään vaiheessa, omituista! :D No ei se mitään, hyvä näin! :) Awaan oon tosi tyytyväinen, kun seistä tapitti niiiiin kauniisti paikoillaan ja ravas vierelläkin kivasti! Siltikin saatiin sininen nauha, mikä vähän jäi harmittamaan kyllä, kun toinen tosiaan niin upeasti meni. Nauhakehässäkin jaksoi neiti seistä nätisti paikoillaan, mutta ravaaminen meni sitten osittain vähän kiskomiseen, kun edellä juossut koira ois ollu kovin mielenkiintoinen jostain syystä. Pari rinkiä juostiin ja sitten seisotettiin koiria hetken aikaa. Nopeasti tuomari valitsi sijoittuvat, mutta me ei kuuluttu näihin. Tuloksena tästä mätsäristä siis SIN ei sij. Harmittaa kyllä vähäsen, mutta olihan nuo vasta meidän kuudennet mätsärit! Meillä on aikaa treenailla ja kehittyä vielä eli en ota tästä mitään stressiä (: Kaikinpuolin olen kuitenkin erittäin tyytyväinen Awaan, se on pääasia, että se osaa käyttäytyä nätisti.


5 kommenttia:

  1. ......jotkut tuomarit vain suosii puhasrotusia vaikka kuin on pelkät mättärit, jossa rodulla ei pitäiisi olal väliä!

    VastaaPoista
  2. Vähän hauska että on metsästyskoirille oma luokka :D Tosin täälläpäin ei metsästyskoirat käy mätsäreissä lähes ollenkaan joten ei varmaan oliskaan mitään järkeä järjestää tuommosta luokkaa täällä :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta :) toi luokkahan on itseasiassa aika laaja, kun siihen saa osallistua koirat noutajista mäyräkoiriin ja terriereistä pystykorviin jne.. Awaahan ei metsästykseen käytetä, mutta sai silti ulkonäkönsä puolesta siihen luokkaan osallistua kun sitä tosiaan ilmoittautuessani kysyin että mihin luokkaan sen saa laittaa :D Tämä mätsäri oli siis mielestäni siinä mielessä kiva kun saatiin osallistua tähän, kun jossain toisessa mätsissä oli myös metsästyskoirille oma luokkansa ja siihen sai osallistua vain metsästykseen tarkoitetut rotukoirat.

      Poista
    2. ^ "sai silti ulkonäkönsä puolesta" JA sisältämiensä rotujen puolesta osallistua siis tuohon luokkaan.

      Poista