Ilona

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Pihalla oli selkeesti jotain mielenkiintoista?

RyhmäRämä













Sunnuntai 1.7.2012
Lähdettiin käymään Awan ja Hetan kanssa Ilmajoella kaverini Suvin luona. Awa tapasi Ruun ja Rommin pitkästä aikaa ja Heta tapasi ne ensimmäistä kertaa. Vähän Hetu epäröi ensin Ruun lähellä; se kun olisi ollut niin kovin innokas moikkaamaan Hetaa :D Pian ne jo kuitenki leikkivät keskenään kovalla tohinalla, jopa Rommikin intaantui välillä menemään mukaan leikkiin vaikka yleensä pysytteleekin hieman sivummalla ja vain seuraa kun toiset riehuu. Pihalla ei viittitty päästää koiria irti ja remmit olikin sitä mukaa ihan hienosti solmussa. Mentiin sisälle ja eipä ollut enää hetken päästä matot hienosti suorina lattialla kun koirat rallittivat menemään! :)
Pari tuntia koirat riehui ja kyllä sitten olikin väsyneitä koiria kun päästiin kotiin ♥

Voi kattokaa ny, ku mullon kaunis koira!... ^^'
Awa & Rommi





Keskiviikko 4.7.2012
Viime perjantaina (29.6.) Awalle ja Hetalle Mustista&Mirristä tilaamani nimilaatat saapuivat postissa tänään. Awalle pinkki ja Hetalle punainen luunmuotoinen laatta. Ne on niin kivat, tykkään! :)



Viiden aikoihin laitoin Hetan autoon ja lähdin ajelemaan kohti Seinäjokea. Haettiin Minna & Salsa (borzoi) kyytiin ja jatkettiin matkaa Päivölän Citymarketin parkkialueelle, jonne oli järjestettynä mätsärit. Itse en Hetan kanssa osallistunut vaan oltiin ihan vain totuttelemassa tämmöiseen koiratapahtumaan ja itse samalla kuvailin Minnaa&Salsaa sekä Lindaa&Kurkoa kehässä. Alkuun meinasin, että otan Awan mukaan ja osallistun sen kanssa, mutta sitten muhun iski laiskuus eikä huvittanut osallistua, joten otinkin Hetan mukaan, koska se tarvitsee vähän enempi harjoitusta näistä tapahtumista. Awa on jo vähän enemmän tottunut näihin (vaikka sekin kyllä harjootusta tarttee, mut tällä kertaa näin päin:)). Heta oli tosi hienosti. Odotin, että se haukkuisi kaikki vastaantulevat koirat, niinkuin teki Nurmon mätsärissä, mutta neiti yllätti eikä haukkunut yhtään! Hieno tytsy! :)
Kännykkälaatu..
Mätsärin jälkeen päätin käväistä Hetun kanssa vielä Sahkun koirapuistossa ja onneksemme siellä oli pienten puolella 7kk ikäinen tiibetinspanieliuros. Alkuun tutustuttiin kaikessa rauhassa ja sitten alkoi armoton leikkiminen (toisin sanoen: jahtasivat toinen toistaan vuorotellen). Tässä havaattin Hetussa myös semmoisen paimenkoiramaisen piirteen, ihan bordercollie tuli ensimmäisenä mieleen sen käytöksestä ja liikkumisesta! Se juoksi tibsun edellä, meni yhtäkkiä maahan sillee paimenkoiramaisesti ja vaani niinkuin esim. bc:t tekee kun ne paimentaa lampaita! Harmi kun ei ollu kameraa mukana, jolla ois saanut videokuvaa siitä! Mutta mistäs sitä tietää, josko siinä jotain paimentakin olisi! :)
Puistoon tuli myös 13viikkoinen shelttipentu, ihanaihanaihana! ....Ei, en kuumeile, en...... Ja pian sen jälkeen saapui myös 4-vuotias cavalierineitokainen seurailemaan tilannetta. Shelttipennun kanssa Heta innostui leikkimään ja pentukin oli innoissaan mukana. Noin tunnin saimme puistossa kulumaan yhtäkkiä ja sitten lähdettiin kotiin. Awan kanssa lähdin vielä noin tunnin mittaiselle lenkille ja Hetu jäi nukkumaan :)

Perjantai 6.7.2012
Tänään ollaan riehuttu takapihan aitauksessa. Koirilla oli kyllä koko ajan kivaa, mutta mulla ei niinkään.. Awa ja Heta kun päättivät pyörähtää jossain hemmetin fasaaninpaskassa...... -.-' Että mä hypin riemusta! Voitte varmaan hyvinkin uskoa... Okei, päästin mä muuuuutaman kirosanan ilmoille.. Noh, se vaan tiesi sitä, että sisälle mentiin suihkun kautta. Tosin vain ne kakkaisimmat kohdat suihkuttelin, koska olin suunnitellut muutenkin, että pian lähdetään käymään joella uimassa. Ja niin me sitten tehtiinkin. Koirat autoon ja Kyrönjoen rannalle. Koirat ui, en minä. Ensin vein kummatkin rannalle, Awa oli 10metrin liinassa ja Heta 8metrin flexissä. Hieman hankaluuksiahan siinä tuli kun flikat ois vaa halunnu leikkiä, oli työ ja tuska pitää remmit niin etteivät mene aiva täysin solmuun :D Nooo, sitten ne rauhoittui ja menivät kahlaamaan veteen. Heta kahlaili enimmäkseen, Awa kävi uimassa ja oikein hyppäskin veteen innoissaan kun sille sinne keppiä heittelin. Paarmat vain alkoi sitten kiusaamaan niin minua kuin koiriakin, joten lähdettiin kotiin. Ja sielläki vielä suihkun kautta, koska rakit haisivat melkosen pahalle.... Ei kovin puhrasta oo tuo Kyrönjoen vesi, mutta ihan uimakelpoista kuitenkin. Uinnin jälkeen koirat ovatkin olleet aika rauhassa ja nyt onkin sitten lenkin aika. Saattaa olla, että käydään vähän pesäpallokentällä kattomas pesäpalloakin samalla. Adios! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti