Ilona

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Taippareita, uiskentelua, puistoilua ja synttäreitä!

Su 15.7.
Sunnuntain vietin Vehmersalmella W:n, T:n ja beauceroninsa Irkun kanssa. Irkulla oli siellä virallinen paimennustaipumuskoe ja hyväksytysti se sen suoritti! Irkku näki lampaita ensimmäistä kertaa elämässään, joten siihen nähden todella rauhallisesti suhtautui niihin. PAIM-T koulutustunnus on Irkulla nyt siis plakkarissa, onnea paljon hienosta suorituksesta! :)



Ma 16.7.
Yleistä riehumista ja muuta arjesta poikkeamatonta ollaan vaan puuhailtu tänä päivänä.. :)
Huomatkaa toisella videolla Hetan hieno kyttäys... :')


Ti 17.7.
Tämä on niin merkittävä asia Hetan kannalta, joten pakkohan se on mainita; se söi ekaa kertaa ruokakipponsa tyhjäksi heti kerralla! Tarjolla oli sika-nauta jauhelihaa + kasvissosetta, nähtävästi oli hyvää, koska maittoi noin hyvin. Tähän asti Hetu on ollut kovin huono syömään, vähän näykkinyt ruokaansa ja saattanut muutaman suullisen syödä, ja loput on jääny kippoon. Oon sen loppuruoan sitte nostanu jääkaappiin odottamaan ja tarjonnut myöhemmin uudelleen, mutta nyt ei noin tarvinnut tehdä. Mukavaa! :)


Ke 18.7.
Oltiin uimassa Kyrönjoella. Koirat oli, en minä. Kumpikin koirista juoksi oikopäätä kahlaamaan ja Awa innostui jopa hyppimään veteen kun sille heitti keppiä! Mun pystykorvainen noutaja! :D
Tilanteesta löytyypi videokin ;)















Pe 20.7.
Irkku täytti torstaina (19.7.) kokonaista 1-vuotta ja sitä juhlittiin perjantaina (20.7.) puistoilemalla sekä uintireissulla louhoksille. Sitä ennen me immeiset syötiin parit plätyt kera mansikoiden ja kermavaahdon, nam! (Kiitos W & T, oli hyvää! :D) Irkku sai meiltä synttärilahjaksi puruluun :') Kuviakin on synttäreistä jonkin verran, laitanpas niistä nyt "muutaman" tännekin >:)




Omistan ulvovan koiran :')




Ihana paikka ♥













La 21.7.
Tästä päivästä ei juurikaan oo mitään erikoista kerrottavaa, joten puhukoon kuvat puolestaan;

Häjyt! (oikeasti ne vain leikki)
Living Security System :D

Vahdit
Su 22.7.
Tänään ollaan vain vietetty perus arkea, vaikka onkin pyhä.. Takapihalla kävin juoksuttamassa koiria erikseen ja Awan kanssa otin vähän paikallaoloa pitkästä aikaa. Seuraamistakin treenattiin pari kertaa. Seuraaminen nyt meni vähän miten sattuu, ei ollut oikeassa kohdassa ja vähän turhan kaukanakin Awa liikkui, mut olihan se nyt kuitenki vierellä ja katsekontakti pysyi mukavasti. Palloakin heittelin Awalle treenin päätteeksi.
Hetan kanssa sitten alkuun hieman riehuttiin ja heittelin sille palloa. Heta kyllä juoksi pallon perään, muttei tuonut sitä takaisin. Harjoiteltiin istumista ja luoksetuloa. Maahankin sain sen menemään pari kertaa hienosti :) Kyllä se siitä oppii, kunhan vain otan itteäni niskasta kiinni ja järjestän useammin tuollaisia koulutushetkiä näille piskeille erikseen, ettei toinen oo siinä sekaamassa.
Kynnetkin leikattiin tänään, Awan osalta leikkaus sujui tällä kertaa ihmeen vaivattomasti! Se oli hienosti paikoillaan eikä mennyt viittä minuuttiakaan kun oli jo kaikki kynnet napsittuna. Hienoa! :) Hetan kynsissä meni vähän kauemman, ja minä tyhmä leikkasin yhtä kynttä hieman liikaa. Heta siitä ei onneksi ollut moksiskaan, ei vinkaissut eikä mitään. Verta siitä tuli vain vähän ja sekin tyrehtyi siihen kun ensimmäisen pisaran kynnenpäästä pyyhkäisin pois.
Nyt koirat taas nukkuvat vierekkäin mun sängyllä. Iltapissatuksilla kuitenkin täytyy vielä käydä kummankin kanssa. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti