Ilona

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sunnuntaipeltoilut & Frinin ekat juoksut!

Lähdettiinpä kivan ilman kunniaksi peltoilemaan pitkän kaavan kautta. Tarvottiin pellolla niin kauan, kunnes hämärä ajoi meidät pois. Kivasti nuo koiruudet pysyy irti ja riekkuvat toistensa kanssa. Mitä nyt välillä saa Friniä vähä toppuutella, ku meinaa kiskoa Hetua hännästä vähä turhan lujaa :D Muuten kyllä leikit menee hyvin yksiin ja pääasiassa nuo tykkää juosta lujaa! Välillä painitaan pieniä pätkiä ja sitten taas juostaan!

Kamerakin oli joukossa, mutta koneelta kun kuvia sitten katselin, niin huomasin, että asetukset on ollu päin persettä.. Eli eipä niistä kuvista onnistunut oikeastaan yksikään.... Pakko kuitenkin laittaa tähän edes pari jotenkuten "onnistunutta" kuvaa, ettei tuu ihan tylsä ja kuvaton postinki :')







Ja vaikka tuossa aiemmin kehuinkin, miten hyvin koirat pysyvät irti, niin pitäähän niiden välillä jotain tempauksiakin kehittää; nimittäin noin kymmenen minuuttia viimeisimmän kuvan ottamisesta, palattiin takaisin pellolle ja Heta päätti lähteä humpuuttelemahan johonkin ja olikin hyvän aikaa poissa näkyvistä. Käveltiin Frinin ja Awan kanssa kotiin ja olin lähtemäs kattomaan näkyiskö Hetaa ja näkyihän se. Siinä pihassahan se tepsutteli ja tuli heti sisälle kun oven avasin. Meirän pieni maailmanmatkaaja ja oman tiensä kulkija... :'D

Missään vaiheessa mulle ei tullut sellaista paniikkia, että "apua, nyt se karkas eikä sitä löydy".. Luotin siihen, että se tulee kyllä takaisin ennemmin tai vähän myöhemmin, ja niinhän se tekikin. Tajus vissiin, että se jää matkasta jos ei seuraa missä mennään :')
Loppu hyvin, kaikki hyvin ;)

Kotona huomasin, että Frinin persus vuotaa.... Sillä on siis ekat juoksut! Tätä oonkin jo vähän osannut odottaa, koska se on viime aikoina ihmetellyt peräpäätään ja Patron-beussikaverikin oli ihmeellisen kiinnostunut Frinistä viimeksi kun nähtiin. Onhan ne nyt tykänneet toisistaan aina ja leikkineet keskenään, mutta nyt Patron oli joka välissä nuuskuttelemassa Frinin peräpäätä..
Mutta viimeinkin ne alkoi! Juuri sopivasti, kun vielä ei ole mitään kurssejakaan alkamassa tms.
Ensi viikonloppuna olis Maalahdessa mätsärit, mutta Frini jää varmaankin kotiin siksi aikaa ja lähdetäänkin vain Hetan kanssa kehäilemään :)
Awa jää taas viikoksi isäni luo, koska se on täällä "maalla" omakotitalossa PALJON rennompi kuin rivarissa. Silloin kun asuin rivarikaksiossa, se oli ihan ok, minkä luulen johtuvan siitä, kun kaksio ei ollut ihan parkkipaikan vieressä ja sinne ei kuulunut kaikki äänet. Awa reagoi noihin ääniin aika herkästi ja on heti vahtimassa, kun kuulee jotain mielestään epämääräistä. Yksiö on aivan parkkiksen vieressä, ja sinne kuuluu ihan kaikki äänet sieltä ja kun ihmisiä ramppaa ikkunan editse edestakaisin, niin johan tuo on korva tarkkana koko ajan.. Niinpä Awa on nyt ollut parisen viikkoa täällä isän luona "lomalla" ja hyvin se täällä viihtyy. Eipä tartte koko aikaa stressailla ääniä! Kyllä mä sen tuonne yksiöönkin taas otan sitten jonkun ajan päästä ja katsotaan, että miten sujuu. Tällä hetkellä tämmönen järjestely vain on parempi meille kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti