Ilona

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi!


Vuosi vaihtui; 2013 jääköön taakse ja aloitetaan 2014 ns. puhtaalta pöydältä. Vaikkakin viime vuonna tapahtuikin kaikkea hienoa ja mahtavaa, niin yritetään tehdä tulevasta vuodesta vieläkin parempi ja ennenkaikkea aktiivisempi.

Vuodenvaihdekin meni meidän osalta hyvin. Heta ei pelännyt, oli höpsö itsensä, niinkuin aina. Awa oli kuulemma yrittänyt ampaista takaisin sisälle pauketta kuullessaan, kun issee oli sitä meinannut käyttää ulkona, mutta kun itse käytin, en huomannut kyllä mitään pelon merkkejä koirassa. Vähän se kyllä kuunteli korvat höröllään pauketta, mutta ihan normaalisti kuitenkin käveli, nuuskutteli maata ja teki asiansa. Sisälläkin oli normaali oma itsensä.
Frinillehän tämä vuodenvaihde oli ensimmäinen. Illalla käytin sitä ulkona joskus puoli viiden paikkeilla, silloin ei vielä ilotulitteiden pamahteluja kuulunut, mutta sitten joskus vähän viiden jälkeen kuului ensimmäiset ja niille Frini pikkuisen haukahteli. Pelkohaukkua se ei ollut, enemmänkin sellaista ihmettelyä ja vahtihaukkua, mitä tuo nyt välillä muutenkin tekee, jos ulkoa kuuluu epämääräistä kolinaa tms. Aina välillä piti tosiaan paukahduksille haukahdella, mutta aika nopsaan se sitten rauhoittuikin taas makoilemaan ja nukkumaan. Kymmenen aikaan oli pakko käyttää sitä ulkona asioillaan, siellä ei kuitenkaan piitannut mitään välähtelyistä ja pamahduksista; kulki rennosti ja normaalisti, haisteli maata ja teki asiansa "täpisemättä".
Tästä vuodenvaihteesta jäi meille siis vain positiiviset kuvat, joten tästä taitaa olla ihan hyvä jatkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti