Ilona

maanantai 5. tammikuuta 2015

Jäätävää ulkoilua

Hyvää tätä vuotta kaikille!

Eilen ja tänään raahasin kameran mukaan pelto-/metsälenkille. Eilen tarvottiin pienessä lumipyryssä ja kylmä viima puhalsi ikävästi. Tänään sää oli mitä kaunein; aurinko paistoi eikä tuullut laisinkaan - pakkasta tosin olikin sitten ainakin -16*C, mikä vähän nipisteli kasvoja. Äkkiä siihen kuitenkin tottui, eikä muutenkaan ollut kylmä, kun olin pukenut vaatetta päälle kunnolla. Koirat vaan eivät oikein nauttineet; melkeinpä heti pellolle päästyämme alkoivat nostelemaan tassujaan.. Tässä vaiheessa taas mietin, että pitäisikö niille oikeasti ostaa tossut - tosin eivät ne varmaan niitä oikein osaisi arvostaa ;D Vähän kannustin koiria liikkumaan ja kyllähän siinä sitten muutamat juoksuspurtit aikaan saatiin ja tassujen palelukin unohtui hetkeksi aikaa. Pian kuitenkin taas alkoivat valittelemaan, joten suunnattiin sitten kotia kohti.
Hetaan oon saanut olla todella tyytyväinen! Se nimittäin pysyy nykyään tosi hyvin vapaana ja tulee vauhdilla luokse, kun huikkaa sen nimen. Frini nyt taas ei kovin kauas lähde luotani ja sekin tulee luokse, kun kutsuu. Hienoja rakkeja ♥
PS. Käykäähän tykkäämällä antamassa äänenne, me kiitämme ♥

4.1.2015

5.1.2015

2 kommenttia:

  1. Eilen oli kyllä upea auringonpaiste ja täksi päiväksi on luvattu samanlaista ainakin tänne Kanta-Hämeeseen. Ihanuutta, ihanuutta! :)

    Meillä pojat on sellainen mielenkiintoinen parivaljakko: erillään ne tottelevat hyvin, mutta mikäli yhdessä keksivät jotain, niin sitten korvat häviää niin, että heikunkeikun vain! Yleensä metsä/pelto/muu lenkeillä pidänkin vuorotellen jompaa kumpaa poikaa fleksissä. Ovat tottuneet, että pääsevät vuorotellen spurttailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hieno sää on täälläkin ollut tänään, mut pakkasta vähä vähemmän, noin -10astetta ja koiratki tarkenee :P harmi kun tuo hämärä/pimeä tulee nii kauheen aikasin!
      No meillä remmilenkeillä nuo ovat yhdessä ihan kahjoja, yksistään menevät paremmin. Toisaalta on niitä onnistuneita yhteislenkkejäkin toki tehty ^^' .. Yleensä se menee niin, että jos Heta aloittaa haukahtelun, niin Frinikin menee siihen mukaan ja korvat katoaakin sitte molemmilta.. Sen takia remmilenkeillä tulee käytyä aika usein erikseen ja nyt kun on ollut hienoja kelejä niin remmilenkkejä ei olla juurikaan ees tehty vaan ollaan käyty pelloilla/metsissä juoksemassa.. :')

      Poista