Ilona

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Möllirallya Isojella

Ajeltiin tänään Frinin ja Hetan kanssa Isojoelle rally-tokoepiksiin! Tunnelma paikalla oli ihanan rento - pikkuisen kuitenkin jännitti, mutta ei niin hirveästi mitä yleensä :D Tuomarina Milla Akseli. Rata näytti tältä:

Ensin radalle Hetan kanssa. Neiti oli tällä kertaa mukana ihan kivasti! Aluksi vähän haisteli maata, mutta sitten vei kädessäni ollut nakki voiton ja kiinnostus pysyi oikeastaan koko radan ajan :') Kyllä se semmoinenkin hassuttelija on, ei sille voi kun nauraa :D Mitä nyt "hieman" vinoja jotkut istumiset ja maahanmenot, mutta miiiitäs pienistä :D Kuvaaja oli juuri sillä hetkellä vähän taivasta kuvannut, kun kyltillä nro 10 Heta päätti istua niin vinoon kuin vaan voi; istui kyllä mun vieressä, mutta rintamasuunta oli muhun päin :'D Lisäksi kyltillä nro 11 jouduin pysähtymään ja ohjaamaan Hetan oikealle paikalle takaisin. Spiraalissa vilkaisen taakseni tarkistaakseni, että monenkos tötsän ohi sitä tulikaan jo juostua :D Arvostelu ei tosiaankaan siis ollut tiukkaa ja saatiinkin Hetan kanssa kasaan 96/100 pistettä (mukamas ;p) :') Ihan mukavaa kyllä, että näissä tämmöisissä ei olla niin tiukkoja arvostelun suhteen, mutta kerrotaan kuitenkin missä meni vikaan, mihin kannattaa kiinnittää huomiota jne. Videon löydät TÄÄLTÄ.

Arvostelupaperiin tuli seuraavat merkinnät:
Kyltti 5: -1 TAL
Kyltti 7: -1 VINO
Kyltti 10: -1 VINO
Kyltti 11: -1 TAL
Pisteitä siis yhteensä 96/100, aika 1min 52s ja sijoitus ?/16


Frinin kanssa rata meni ihan mukavasti, alkua lukuunottamatta. Radalle mennessä käveltiin grillin ohi, jossa paistettiin makkaraa - tietty Frini sai makkaran hajun nenäänsä ja sinne suuntaan yritti pyrkiä. Hetki keskusteltiin asiasta, että mitäs nyt ollaankaan menossa tekemään ja näytin sille sitten vielä ennen rataa, että "hei, mullakin on nakkia täällä taskussa". Pyysin Frinin siis ennen radallemenoa perusasentoon ja palkkasin, jonka jälkeen sitten laitoin nakit taskuun ja siirryttiin lähtöön. Lähdössä istui hyvin perusasennossa, mutta ekalla kyltillä, kun mun olisi pitänyt kiertää koira, päätti Frini loikata perässäni istumaan viereeni? En oikeastaan edes tiedä mitä siinä tapahtui eikä sitä näe videoltakaan :D Joka tapauksessa uusin tämän ja tässä kohdassa ne meidän kolme menetettyä pistettä sitten menivätkin :D Pujottelussa ehti nuuhkaista yhtä tötsää, mutta siitä ei mennyt pistettä. Videon näet TÄÄLTÄ.

Arvostelupaperissa seuraavanlaiset merkinnät:
Kyltti nro 1: -3 UUSI
Pisteitä yhteensä 97/100, aika 1min 38s ja sijoitus ?/16


Rallattelun jälkeen ajettiin vielä Karijoen kautta; käväistiin Wilman kanssa Sannan luona kahvilla ja koirat pääsi vielä vähän juoksentelemaan pellolle.
Mukavasti tuli siis tämä oma synttäripäivä vietettyä, kiitos flikoolle seurasta, videoinnista ja kuvista (joita saanen Sannalta vähän myöhemmin)! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti