Ilona

maanantai 4. helmikuuta 2013

Hyppyeste TOKOon!

Mun on jo jonkin aikaa pitänyt kirjoitella tekemästäni TOKOn hyppyesteestä tänne ja kuvaakin laittaa esille.
Aiemmassa postauksessa jo vähän esteestä kerroinkin, mutta kertauksen vuoksi laitetaan mittoja vielä tähänkin postaukseen ;) Sirkkelöin siis vaneerista kahdeksan kappaletta 10cm:n korkuisia paloja. Ja kuten jo siinä aiemmassa postauksessakin sanoin, en aio hypyttää koiriani 80cm:n korkuisella esteellä. Osa 'lankuista' on varalla, jos käytössä olleista 'lankuista' sattuu joku menemään rikki. Leveyttä esteellä on n. 90cm.

23.1. aloin estettä raksatunneilla väsäämään ja 24.1. sain sen valmiiksi.

Sunnuntaina 3.2. kokeiltiin estettä ensimmäisen kerran ja opeteltiin menemään ylitse "yli"-käskyllä. Awalle laitoin alkuun tietenkin vain yhden lankun, mutta se meni niin hyvin sen yli, jotta lisäsin korkeutta ja laitoin jo toisenkin lankun. Sekin sujui hyvin, mutta pidettiin tää nyt vielä helppona. Awa osasi käskyäkin jo odottaa mukavasti.
Heta meni vielä yhdellä, koska se oli epävarmempi estettä kohtaan. Hetan kanssa pääasia oli, että sain sen menemään esteen ylitse. Nakissa on maaginen voima, sen eteen tehdään mitä vain. Rohkaisulla ja nakin voimalla Hetakin uskaltautui menemään esteen ylitse ja loppua kohden teki jo oikein innoissaan töitä :)
Awan omatoimista treenailua ^^'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti