Ilona

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Karhutesti

Awan kanssa lähdettiin tänään Karijoelle konekarhutestiin! En osannut yhtään arvioida miten tuo käyttäytyy, mutta hyvin meillä meni! Koira varottais ajoissa, mikäli jotain epäilyttävää/pelottavaa haistais, eikä yrittäs käydä karhuun kiinnikään, mikä on koiran oman hengen kannalta hyvä juttu.

Testaajan kommentit:
"Tosi hyvä, vaikka vähän pakkia ottikin. Eipä ainakaan suoraan karhun suuhun syöksy. Koira varoittaisi hyvissä ajoin, jos jotain pelottavaa haistaisi. Karhukoiran rohkeus ei paista läpi kovinkaan paljoa, mutta kyllä huomaa, että siinä sitäkin ripaus kuitenkin on. Ja hyvin palautui normaaliksi samantien kun tilanne oli ohi. Koiralla on ainakin hyvät, terävät ja nopiat refleksit, välillä jopa mentihin aiva kumohon, ku niin nopiaa piti reagoida. Hieno koira."


Jostain syystä en saa ladattua tähän videota testistä, joten joudutte nyt käydä katsomassa sen Petsien puolelta, jossa videon laatu muuttuu erittttäin surkeaksi! Kyllä siitä kuitenkin selvän onneksi saa :)
Videon kuvaamisesta iso kiitos Susannalle!






Kuvista ISO kiitos niiden ottajalle! :)

6 kommenttia:

  1. Minkälainen tuo tuomari niinku ihmisenä oli? :D Oon menossa tekemään karhu-/susitesteistä ens viikon loppuna Kokkolaan lehtijuttua ja jännittää jo nyt :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mun mielestä se oli tosi mukava ja sellane miellyttävä ja huumorintajunen jajaja, kertoili paljon eri testitilanteista ja eri koirien reaktioista, ja kertoi myös niistä mielenkiintoisia esimerkkejä. Osas kertoa koiran käyttäytymisestä paljon ja kattavasti, et miks koira ny mahollisesti teki just noin jne.. :) Tykkäsin kyllä, tosi symppiksen olonen kaveri! (: Ei mikää 'tiukkapipo' :D

      Poista
    2. Jess, viikonloppua odotellen...:D

      Poista
    3. Noniiin, mukava viikonloppu tulee varmasti! :) Laitapa linkkiä tänne lehtijutusta, mikäli sen netissä pystyy lukasemaan ;)

      Poista
    4. Tuskin tulee nettiin, mutta voin ilmotella milloin tulee lehtipisteisiin :)

      Poista