Ilona

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Koulukuvauspäivä

Heta & Muori-kissa
Eilenillalla oli ohjelmassa koirien pesut sekä kynsienleikkaus. Lähdin isseen luo koirien kanssa, että sain ne siellä pestyä, koska en tämän oman kämpän pienessä suihkukopissa halunnut alkaa säheltämään. Sitä paitsi, koirista lähtee ihan mukavasti karvaa tällä hetkellä ja tuon kopin viemäri olis ollut alta aikayksikön tukossa, kun muutenkin se vetää jotenkin huonosti.. Tulipa siinä menomatkalla poikettua Kurikan koirapuistossakin. Pienten puolelle mentiin, koska siellä ei ollut ketään ja saivat tytöt sitten rallittaa keskenään. Ja nehän rallitti! Aika naatteja olivat, kun lähdettiin pois noin puolentunnin puistossaolon jälkeen :)

Punnitsinkin koirat muuten eilen; Hetalla painoa on 7,1kg eli juuri sopivasti ja Awalla 15,3kg. Awan painoa olen alannut seurailemaan tarkemmin joulukuusta lähtien (jos oikein muistan), koska se on alkanut lihomaan. Joulukuun punnituksessa (8.12.2012) painoa oli Awalla saman verran kuin eilen eli 15,3kg. Mutta tässä välissä Awa on painanut myös 15,5kg, joten jos vaakaan on uskominen, olisi tyttö hoikistunut 200g. Ruokamäärää olen vähentänyt ja yrittänyt liikuntaakin lisätä, että eiköhän se siitä toivonmukaan hoikistu, jos vain jatketaan samalla tavalla kuin tähänkin asti.. Jos sen saisi tuonne 14kilon puolelle, niin alkaisin olla jo hitusen tyytyväisempi.

Mutta jospa palattaisiin tähän päivään.
Aamulla nappasin Hetan mukaan ja lähdettiin kohti koulua. Tyttö sai olla mukana teknologian, metsätuotannon sekä sika/naudan -tunneilla. Ja hienosti se olikin; rauhallinen ja hiljainen. Koulukuvat otettiin päärakennuksella ja siellä olikin vilskettä, kun sinne saavuttiin. Oli niin ihmisiä kuin koiriakin. Jopa yksi kissa oli luokkalaisellani mukana ja siihenkin Heta suhtautui neutraalisti. Omia lemmikkejään sai siis ottaa kuviin mukaan, mikäli halusi. Päätin ottaa vain Hetan mukaan tällä kertaa, koska se on rauhallisempi tapaus, eikä mun tarvinnut päivän aikana stressata oikeastaan mistään tilanteesta sen kanssa. Muutamia kertoja se vähän haukahteli, mutta hiljeni kun kielsin. Kaikki sujui niin hyvin, että voin kertoa olevani vähän ylpeäkin tuosta tytsystä. Awan kanssa en olisi päärakennuksella voinut olla yhtä rennosti kuin Hetan kanssa. Awalla kun tosiaan on sitä, että se saattaa ärähtää toiselle koiralle, jos toinen tulee liian lähelle. Ja remmissä ollessaan tätä esiintyy erityisesti, joten... Ei. Jospa Awan vuoro olisi sitten ensi vuonna! ^_^

Pari viimeistä tuntia vietettiin navettaluokassa ja sinne eksyi myös koululla asusteleva Muori-niminen kissa. Tässä kohtaa itseäni vähän mietitytti, että mitäköhän tästä tulee, mutta hyvinhän se meni! Kovasti Hetaa olisi kissa kiinnostanut, mutta en päästänyt ihan lähelle kuitenkaan, ettei kissa vain pääse huitaisemaan, jos Heta yrittää liian tuttavalliseksi käydä. Vaikka eipä se kissakaan kovin stressaantuneelta näyttänyt, aika rennosti se osaa koirien seurassa olla; koululla kuitenkin joka päivä niitä koiria on enemmän tai vähemmän.
Loppupäivästä Heta oli ihan rättipoikkiväsynyt ja on edelleen. Tuolla se makaa sohvannurkassa pienessä kippurassa :)

Sylissä on hyvä nukkua (:

2 kommenttia:

  1. Voi noita kuvia! Tulee niin ikävä aikaa jollon sai Jamin kanssa istua (tai no, harvemmin istua vaan touhuta jotaki) koulussa tunnilla! :P

    Toivottavasti tulee kivat kuvat, muista laittaa johonkin esille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D joo eiköhän ne johonkin päädy esille sitten ;) mikäli kelpuutan ne omalta osaltani :D

      Poista