Ilona

tiistai 26. helmikuuta 2013

Talvilomailua


Talvilomalla ollaan tää viikko ja sitä tultiin eilen illalla viettämään isseen luo. Tänään aamusta koirat pääsi pitkästä, pitkästä aikaa riehumaan takapihan aitaukseen ja hyvä tovi siellä rellestettiinkin. Koirat nautti juosta vapaana, ilman mitään tyhmiä remmejä perässä. Riekkumisen aikana Heta teki temput ja livahti pienestä raosta saunan kuistin alle, eikä millään olis halunnu tulla pois sieltä.. Hain sisältä nakkia, jolla houkutella neiti pois, mutta eeeei, siellä kuistin alla oli jotain paljon mielenkiintoisempaa. Hain veljenkin apuun ja sen jälkeen ei mennyt kauaa, kun veli sai napattua koiran pois sieltä. Kyllä muuten koira haisi pahalle, tiedä mitä se kuistin alta söi... Kysyin vielä isseeltä varmuudeksi, ettei siellä vain ole mitään rotanmyrkkyjä tms. mutta ei onneksi ollut. Hetan tempauksen jälkeen vielä hetki oltiin ulkona, kunnes koirat alkoi väsymään ja mentiin sisälle.























Muutaman tunnin päästä jo lähdinkin sitten Hetan kanssa kohti Ilmajokea, jossa nähtiin kaverini ja koiransa Ruu & Rommi. Mentiin läheiselle pellolle rämpimään - kävi kyllä ihan urheilusta tuo puolenmetrin lumihangessa tarpominen :D
Varmaan ainakin tunnin verran me siellä pellolla saatiin aikaa kulumaan ja oli sen jälkeen kyllä koiratkin ihan rättipoikkiväsyneitä!
Heta nukahti jo autoon, kun ajeltiin kotiin päin. Väsynyt koira = onnellinen koira ♥



Heta & Ruu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti