Ilona

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ei tätä malta olla julkaisematta..

Teille tämä taitaa tulla täytenä yllätyksenä, en tästä nimittäin ole täällä blogin puolella puhunutkaan juuri yhtään (ellen jossain sivulauseessa?). Ajattelin, että julkaisen tiedon täällä vasta, kun penska on kotiutunut jne, mutta eihän tätä malta enää pidempään pitää salassa..














Vielä pitäisi malttaa odotella hieman reilu pari viikkoa, että saan poitsun hakea kotiin. Kyllä, rotu on pitkäkarvainen collie. Te ihmettelette varmasti, että mullahan on Frini, joka sekin on vielä täysi kakara, ja nyt jo hankin toisen. En vaan voinut ohittaa tätä; sen verran mahtava yhdistelmä ja yksilö kyseessä!
Kakaran kanssa olisi tarkoitus harrastella mm. agilityä ja tokoa. Ehkä me vähän kokeillaan jäljestääkin, saa nähdä. Ja tietenkin mätsäreissä sekä näyttelyissä tullaan esittäytymään :)



EDIT 2.4.2014 // JEP, tämähän oli siis aprillia! Hihii ;) Ei mulle mittään pentua ole tulossa, kyllä nämä kolme koiraa riittää ;) Kuvat on otettu 11.8.2012 ja niissä komeilee Say Wuf Snuf Nuff ^_^

12 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihanaa! Onnea kovasti uudesta pennusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aprillia aprillia, syö silliä ja juo kuravettä päälle! ;P
      Hihii ^_^

      Poista
  2. En tiedä onko sulla ollut mielessä mut olis tosi kiva jos tekisit sellasen ns. esittelypostauksen pennusta kun on kotiutunut (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii :) Jos pentu olisi tulossa, niin tottahan toki tuollainen postaus olisi tulossa. Tällä kertaa kuitenkin mentiin aprillipilan puolelle (kuvat on otettu 11.8.2012 ja kuvissa komeilee Say Wuf Snuf Nuff) :P
      Aprillia aprillia, syö silliä ja juo kuravettä päälle! ;)

      Poista
    2. :') Katsellaan uudelleen sit taas muutaman vuoden päästä. Nyt ei hetkeeeen... :D

      Poista
  3. Tässä paria päivää myöhässä lukiessani meni koko juttu ihan täydestä, ennenkuin aloin kattomaan kommentteja :'D

    VastaaPoista