Ilona

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäismaanantain Match Show

Viimeisen pääsiäislomapäivän kunniaksi lähdettiin käymään Seinäjoella mätsäröimässä Frinin kanssa. Tuomarina toimi Merja Mäkelä. Tämä oli myös ns. viime hetken harjoitus viikonloppuna olevaa Vaasa KV:tä varten. Toivotaan nyt kuitenkin, että siellä Vaasassa ravaaminen sujuu vähän paremmin. Nytkin se toki meni ihan ookoo, mutta taas neiti meinasi maistella mun kinttuja vähän turhan monta kertaa -.-'
Hienosti Frini pönöttää paikoillaan, mutta tosiaan tuohon ravaamiseen pitäis jaksaa paneutua nyt oikein kunnolla.. Ku vaan jaksaas ottaa asiaksensa.. Vähä tarvittais myös treeniä siinä, jotta joku vieras ihminen katsoo hampaat; alkuun nimittäin Frini meinas, että "mun hampaitahan et katso" ja pakitti pois päin. Toisella yrittämällä onnistui kuitenkin. Muuten antoi kroppansa kopeloida aivan hyvin. Tästä esiintymisestä saatiin sininen nauha.

Sinisten nauhakehässä koiruus pönötti hyvin. Rinkiä kun juostiin, niin neiti yritti napsia vähäsen, mutta sain kuitenkin estettyä ettei aivan ranttaliksi laittanut. Tuomari valitsi noin paristakymmenestä sinisen nauhan saaneesta jatkoon kymmenen. Hieman kyllä yllätyin, kun hän valitsi meidät jatkoon. Ja yllätyin siksi, koska tuo ravausosuus meni miten meni.
Seuraavaksi juostiin vielä yksitellen kehä edestakaisin ja tämä osuus meni Friniltä yllättävän hyvin, ei yrittänyt napsia kertaakaan. Sijoitusta ei kuitenkaan tullut, mikä oli aivan oikein. Sinisen nauhan saaneissa oli kyllä parempiakin (; Meidän tulos siis: SIN ei sij.


Ja pakkohan mun on tässä mainita taas Tiian ja Ärrin suoritus; hienosti isojen PUN4 -sijalle pääsivät! Onnea! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti