Ilona

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kohti OnniDog'15 -leiriä!


Pakattiin tänään puoliltapäivin Nissani täyteen matkatavaroita Sannan kanssa ja lähdettiin suuntaamaan kohti Jämsää. Mukana Frini, Heta, Jäynä ja Keira. Huomenna Jämsän Himoksella alkaa OnniDog'15 -koiraleiri, joka kestää sunnuntaihin saakka ja sinne meidän on tarkoitus osallistua. Me yövytään Patalahden rantamotellissa, joka muuten on oikein mainio paikka! Järvi ihan vieressä ja tosi kivat maisemat. Ihan vieressä on 24h auki oleva Teboil ja tietenkin se on suuri plussa, että tänne on myös koirat tervetulleita ;)













Kuuden aikoihin treffattiin Frinin Miro-iskää (Say Wuf Con Fuoco), Soundi-mummia (Say Wuf Sunray Symphony) sekä tietenkin omistajiaan. Kierrettiin Himoksen rinteillä pieni lenkki ja colliet saivat tallustella vapaina. Leikkimään eivät ryhtyneet, vaan peräkanaa talsivat menemään sulassa sovussa. Soundi oli niin ihana mummeli ♥ Miro-iskä meinasi pissata tyttärensä päähän, reilu peli. Onneksi vaan meinasi, ei osunut :p Kun palattiin takaisin autoille, otettiin vielä porukasta yhteiskuva, siitä iso kiitos Sannalle!

Kolme sukupolvea ♥
Huomenna sitten alkaakin OnniDogin koulutukset klo 12. Hetalla ohjelmassa näyttelytreeniä ja rally-tokon alkeita. Frinin ohjelmassa agilityn alkeita (tässä mennään jo lyhyitä ratoja), rally-tokon jatkoryhmä sekä tokon alkeet. Seitsemältä illalla alkaa tapahtuman avajaiset, katsotaan jaksetaanko "raahautua" sinne vielä päivän päätteeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti