Ilona

tiistai 15. syyskuuta 2015

Vähän taas agilityä

Jennan kanssa aksailtiin KauKo:n kentällä tänään noin tunnin verran. Pientä rataa mentiin Frinin kanssa ja lopuksi keppejä. Rata näytti tältä:


Kakkosesteelle pakkovalssi, neloshyppy takaakiertona. Hypyltä keinulle ihmisnuoli (tai joku sen tyylinen ainakin :D). En suoristanut ensimmäisellä kerralla koiran linjaa keinulle tarpeeksi ja Frini hyppäsi keinulle sen sivusta. Toisella yrityksellä meni oikein. Ei vain meinannut malttaa odottaa siellä kontaktilla vaan lähti ilman lupaa liikkeelle; muutaman kerran uusittiin, kunnes lähti vasta kun vapautin. Kymppihypylle vastakäännös. Ensimmäinen yritys meni turhan pitkäksi ja Frini juoksi putkeen. Myös toisella Frinin kaarros meni vähän pitkäksi, mutta se kääntyi ja saatiin rata suoritettua loppuun. Kolmannella meni taas vähän paremmin ja lopetettiin siihen.

Lopuksi otettiin vielä niitä keppejä. Nyt aloitettiin ihan siitä, että kaksi verkkoa oli keskeltä poissa. Frini pujotteli tosi hyvin, ei ongelmaa! Otettiin pois kolmas verkko alkupäästä ja senkin Frini pujotteli erittäin näppärästi! Lopetettiin heti tähän onnistumiseen - voi vitsit, kyllä nuo kepit vaan edistyy, kun rohkeasti poistelee verkkoja. Ja Jennallekin kiitokset, kun on ollut keppien opetuksessa apuna! Ja tietenkin radoilla Jenna on opastanut hurjasti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti