Ilona

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Aprillia, aprillia!

Niin vain meni aprillipäivä, mutta eipä kukaan meitä yrittäny huiputtaa. Itse kyllä Feispuukin puolella jekutin porukkaa tilapäivityksellä, joka kuului näin: "sainpas siinä elämäni ensimmääset sakot!.... prkle." ;)
Muutama sen taisi uskoa, mutta oli siellä joitain, jotka epäili aprilliksi.
Jälkeenpäin korjasin kuitenkin asian päivityksellä: "Viiitsivitsi, mä mitää sakkoja oo saanu. Hirrween nätisti oon ajanu. Sitähän sää kysyit." .. Ai miten niin oon kattonu Putousta?

Miten teitä vedettiin höplästä?

Ettei aiva menisi blogin aiheen ohi tämä postaus, niin laitanpa tähän kuvan eiliseltä, kun oltiin lähdössä lenkille:
Innokas lenkille lähtijä
Ei ois neiti millää malttanu oottaa, et pääsee ulos. Eilen tehtiin pitkästä aikaa hieman pidempi lenkki ja jo sisällä tais Awa sen aavistaa, et nyt pääsee lenkille, joka tuntuukin jo lenkiltä. Reilun viikon ajan ku ollaan tehty vaan pieniä, kevyitä lenkkejä leikkauksen takia. En oo halunnu ottaa mitään riskejä, että haava aukeais tai tulehtuis tai mitään. Ollaan otettu varman päälle. Huomenna tikit pois pois poiiiis ja ja ja.. :))) Sen jälkeen meitä ei pidättele juuri mikään. Enää ei oo juoksutkaan esteenä, etteikö vois mennä miitteihin tms! :)

Tänään olin Seinäjoella mätsäriä katsomassa, Awa oli kotona. Meinasin, että olisin sen voinu ottaa mukaan, mutta päätin sitte jättää vielä kotiin kuitenkin. Kuvia napsin.. Öhöm.. Nelisensataa ja niitä kovasti tässä muokkailen ja yritän saada ne viimeistään huomenna nettiin.

Ps. Mikään tässä postauksessa EI ollut aprillia..! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti