Ilona

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Mätsäröintiä

Noin se viikonloppu vain meni ja ihan liian nopeesti.
Perjantaina saavuttiin Tuuriin joskus viiden paikkeilla ja Awa oli heti kuin kotonaan. Se ei yhtään arkaillu uutta paikkaa. Joskus kahdeksan jälkeen lähdettiin ystäväni Krissen ja hänen veljensä kanssa Kuortaneelle kattomahan Sami Hedbergiä, joka muuten halus ihan välttämättä keikan päätteeksi yhteiskuvaan:

Awa jäi yksikseen Krissen asunnolle ja kun tultiin takaisin joskus aamuyöstä, se oli ollu nätisti koko ajan. Omalta pediltään se nousi venytellen ja häntä vispaten. Kävin sen vielä pissattamassa ja sitten mentiin nukkumaan. Hienosti se vain olikin koko viikonlopun ajan. Tohdin siis toistekin lähteä sen kanssa matkustelemaan :D



Tänään käväistiin myös mätsärissä Alavudella. Isojen koirien luokassa oltiin vaikka joku meinasi, että eikö Awa kuuluisi pieniin koiriin, mutta ei.. Awalla on säkää 47cm ja säkäkorkeudeltaan alle 45senttiset koirat kuuluvat pieniin, joten isoihin Awa siis kuului.. Aika rajoillahan Awa kyllä on, mutta isoihin se kuitenkin menee ;) Tuloksena meillä oli tällä kertaa SIN ei sij. mutta ihan tyytyväinen oon kyllä tyttöön. Seisoi ihan kivasti ja kyllä se hetkittäin ravasikin mukavasti. Kuitenkin ravaamisessa on vielä petrattavaa, kuten tuomarikin sanoi, että sitä voisi harjoitella vielä :) Seuraavaksi kuvia tältä päivältä (mätsäristä ja Krissen luota):









Tähän loppuun vielä kotona otettu seisotuskuva:
47cm / 14,0kg (1v 4kk 2vk 6pv ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti