Ilona

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Millane päivä sul on huomenna?

- Normipäivä. Kyllä! Nyt voi sanoa, että pitkästä aikaa meillä on normipäivä.

Käväistiin tänään eläinlääkärissä poistattamassa tikit. Meillä oli aamukymmeneltä aika ja vähän ennen kymmentä olimme paikalla. Samantien päästiin vastaanottohuoneeseen ja nostin koiran pöydälle. Awalle laitettiin varmuuden vuoksi kuonokoppa, ettei vain näykkäise, mikäli sattuu hieman nipistää, kun tikkejä poistetaan. Eläinlääkärin sanoin: "laitetaan kuonokoppa varmuuden vuoksi, kun neiti vaikuttaa niin tomeralta, että tekee ensin ja miettii vasta sitten, että olikos tuo nyt järkevää", ja niinhän tuo Awa yleensä tekee :D
Awaa ei siis toimenpiteen ajaksi rauhoitettu/nukutettu. Tikit saatiin poistettua rauhallisissa merkeissä vaikka aluksi Awa vähän yrittikin rimpuilla vastaan, kun laitettiin sitä makaamaan kyljelleen. Näykkäistä ei yrittänyt missään vaiheessa. Viitisen minuuttia siinä meni, kun toimenpide oli ohi ja Awa sai kuonokopan pois ja pääsi takaisin lattialle.

Kysyin eläinlääkärissä lonkka- ja kyynärkuvausmahdollisuudesta, mutta heillä ei vielä ole röntgenlaitteistoa. Tulossa on kylläkin, mutta ei osannut sanoa miten kauan siinä menee, että laitteet löytävät perille saakka. Mutta eipä se kuvautus nyt ihan justiinsa meillä ajankohtaista olekaan, jospa syksyllä sitten.. Eiköhän ne laitteet syksyyn mennessä ole tuonnekin eläinlääkäriin kotiutuneet (:

Haava Awatsun masussa näyttää nyt tältä (vai pitäisikö sanoa arpi):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti