Ilona

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Vaasa KV 14.4.2012

Oma koiruus jäi kotiin, kun lauantaina lähdin aamuseitsemältä Wilman, Teron ja Irina-beussin kanssa ajelemaan kohti Vaasan Botniahallia. Siellä meitä odotti kansainvälinen koiranäyttely.
Matka taitettiin hienosti Yariksellani. Parkkipaikkakin löytyi helposti, eikä tarvinnut autoa minnekään kilometrin päähänkään onneksi jättää. Purimme kuorman ja menimme halliin sisälle ja minä laitoin kameran asetukset sopiviksi (tai ainakin yritin laittaa).
Kello oli hieman yli kahdeksan, joten meillä oli hetki aikaa kierrellä ja totuttaa Irinaa hälinään. Vaikka eipä siinä paljoa totuttamista ollut, likka otti niin rennosti koko ajan!

Joskus puoli kymmenen aikaan alkoi sitten beussien kehät. Wilma ja Irkku olivat numerolla 420 ja pentuja luokassa oli heidän lisäkseen yksi. Irina kuitenkin oli pennuista parempi, joten siitä ROP ja KP :)
Sucikan Irene

Janica ja Jami-mitteli olivat myöskin kehässä veteraaniluokassa ja heilläkin meni todella upeasti! Tuloksena ERI SA PU3 ROPVET! (:
FI MVA Thomdy Dom's Fizz It Up

Linda oli kehässä Kurko-belgin (gronttu) kanssa ja mahtavasti Kurkokin esiintyi Lindan sen hienosti esittäessä. Tuloksena JUN ERI3 (:
Tempranillo Fast And Furious
Kiinnitettiin huomiota kaverien kanssa kehän laidalla siihen, että monet käyttivät kaksoishandlausta, mikä on käsittääkseni nykyään kielletty. Eli kun kehässä on koiraa esittämässä yksi ihminen ja kehän ulkopuolella joku heiluttelee nakkipakettia tai heittelee jotain lelua ja yrittää näin saada koiran valppaan näköiseksi, niin näin ei saisi olla.. Koiran tulisi kuitenkin kehässä toimia ja olla luonnollisesti ilman kehän ulkopuolelta tulevia avustuksia. Onhan tuo väärin niitä kohtaan, jotka eivät sitä tee ja toimivat täten oikein, joten mielestäni tuomarin tai kehäsihteerin (tai jonkun) pitäisi asiaan puuttua.

Näyttelyyn saatiin myös hieman lisää jännitystä, kun palohälytys alkoi yhtäkkiä piipittämään hallissa. Alkuun ihmiset menivät hämilleen ja sitten tulikin kuulutus, että ihmisiä pyydetään poistumaan hallista RAUHALLISESTI. No eiköhän jotkut menneet paniikkiin ja lähteneet juoksemaan ovia kohti.. Suurin osa kuitenkin osasi poistua rauhallisesti. Noin 10-15min ulkona odoteltiin (ts. autossa) ja sitten mentiin takaisin. Hälytys oli siis ollut aiheeton. Juuri kun päästiin sisälle takaisin, niin hälytys tuli uudestaan, mutta tällä kertaa aika iso osa jäi sisälle, koska tämäkin hälytys oli jälleen aiheeton. Selvisi, että joku oli lyönyt palohälyttimen lasin rikki.. Liekö ollut "hieman" turhautunut koiransa menestykseen vai mistä ihmeestä oli ollut kyse.. Noh, pääasia kuitenkin ettei mitään tulipaloa oikeasti ollut.. (:

Päivä oli palohälytyksistä huolimatta oikein onnistunut, kiitos matkaseuralle sekä paikanpäällä olleille tutuille seurasta! :)

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä mahtava päivä ja hyvää seuraa paikalla! :)

    Haha miltä Jami näyttää tuossa kuvassa, korvat vähän hävinnyt :D

    VastaaPoista