Ilona

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Puistoilua & metsäilyä











Heräsin aamulla puoli kymmenen aikoihin siihen kun siskoni soittaa, että ehdinkö hakea hänet koulusta, kun oli päässyt jo ja linkka olis lähteny vasta kolmen tunnin päästä. No ei siinä auttanut muu kuin kilttinä siskona pukea pihavaatteet päälle, juoda nopsaa aamukaffit (minähän en kotua mihinkää lähäre, ennenku oon saanu aamukaffeet! :D), laittaa koira autoon ja lähteä ajelemaan kohti Seinäjokea. Koiran olisin toki voinut kotiinkin jättää, mutta ajattelin, että käydään Sahkun koirapuistossa mikäli siellä ei oo ketään. Ja siellä ei ollut, joten päästiin vähän rallittamaan sinne. Ai että Awa nautti kun sai juosta siellä ja hajujakin oli niin paljon, ettei tienny minne suuntaan olisi suunnistanut ensimmäisenä! :)
Puolisen tuntia Awa juoksenteli, mutta sitten alkoi tylsistymään, joten lähdettiin kotiin. Kotimatkalla käväistiin siskon kanssa Tokmannilla nopeasti hakemassa Awalle parit luut nakerrettavaksi ja Awa jäi siksi aikaa odottamaan autoon. Vähän se ulisi meidän perään "perkeleet, miks jätittä mut tänne?!", mutta hiljeni ennenkuin päästiin edes kauppaan sisään ja hiljaa se olikin kun siskon kanssa tultiin takaisin autolle :)


1v 3kk 3vko 5vrk ;)

Vähän myöhemmin päivällä käytiin sitten metsäilemässä ja ehkä noin tunnin verran tarvottiin menemään. Alkumatkan koira oli mulla flexissä, että pääsee vähän kauemmas kuin parin metrin päähän. Noin puolessavälissä lenkkiä rohkaisin sitten mieleni ja päästin Awan irti ja hienostihan se meni! Aiva yllätyin miten kivasti se pysyi! Toki välillä lähti kauemmas, mutta tuli kyllä melko pian sitten käymään vierellä ja taas lähti :) Mulla itsellä ei vain oo tainnu aiemmin olla tarpeeksi luottoa koiraa kohtaan, enkä sen takia oo aiemmin tohtinut päästää sitä irti kovinkaan helposti, mutta enköhän jatkossa uskalla paremmin, kun nytkin meni noin upeesti! ^_^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti