Ilona

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mätsärit korkattu!

Juu, totta se on! Mätsärineitsyys meni! :D
Oltiin tänään Awan kanssa Ilmajoen Riistavallilla mätsäreissä ja osallistuttiin ensimmäistä kertaa. Sijoituksemme oli x-rodun SIN1! Ihan hyvin ekoiksi mätsäreiksi. Sekarotuisia taisi olla 6-8, en muista tarkasti; ennen kehää jännitin ja kehässä keskityin vain Awaan "kunhan se nyt malttais seistä paikoillaan". Awa seisoikin upeesti paikoillaan ja antoi hienosti tuomarin katsoa hampaat. Vastassamme oli pienehkö valkea koira (jossa oli varmaankin japaninpystykorvaa), joka esiintyi nätisti. He saivat punaisen nauhan ja me sinisen.

Sinisten kehässä meitä oli kolme ja mentiin ensin yhdessä kierros ympäri. En saanut Awaa ravaamaan ollenkaan vaan se peitsasi. Tuomari sitten hieman neuvoi ja kyllähän se sitten alkoi sujua vähän paremmin ja hetken Awa jopa ravasi. Kiitos siis neuvoista tuomarille! :) Hetken seisotettiin koiria ja Awa malttoi jälleen seistä hienosti paikoillaan! Tuomari haki palkintopussukat ja alkoi sijoittaa koiria. Ensin sinisten kolmoselle pussi ja sitten kakkoselle. Siinä vaiheessa tajusin "Mitä? Ollaanko me sinisten ykkösiä!? Ei oo totta! :D", mutta kyllä se vain oli! Kun tuomari toi palkintopussukkaa meille, hän vielä sanoi, että koira on nätti ja sillä on tosi hyvä rakenne, ja kannusti treenaamaan tuota ravia, niin siitä tulee oikein hyvä. Ihan huippua, jäi kyllä tosi hyvä mieli näistä mätsäreistä :)
Palkintopussukasta löytyi pokaali, ruusuke, 5€ lahjakortti eläintarvikeliike Puuhikseen (Kurikka), Denticks purutikkuja ja suklaata (omistajalle) :)
Tästä rohkaistuneena osallistumme kyllä heti seuraavaan mahdolliseen mätsäriin, joka onkin mahdollisesti ensi viikon sunnuntaina (29.4.) Alavudella! ^_^





Awan palkintoposeeraus:
SIN1 (x-rotu)
21.4.2012 Ilmajoki (Riistavalli)

1 kommentti: