Ilona

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Sinikielinen kaveri

















Awa sai siis tänään kaverikseen hetkeksi aikaa chow chow -rotuisen Heta-tyttösen. Awa näki tulokkaan ikkunasta, ja voi jestas mikä haukkushow siitä syntyikään. Kun Awa hetken kuluttua rauhoittui vähän, laitoin sille remmin, avasin oven ja annoin luvan mennä ulos. Nätisti tytöt tervehtivät toisiaan, eivät muistaakseni oo aikaisemmin näin tavanneetkaan. Mentiin sitten samantien takapihallamme olevaan aitaukseen ja päästettiin koirat irti. Hetken aikaa ne juoksentelivat, mutta sitten loppui puhti :D Tai Awallahan sitä virtaa olisi riittänyt vaikka miten, mutta Heta ei oikein innostunut leikkimään vaikka toinen kuinka yritti! Mutta tuollaisia ihania lössyköitä chowit kuulemma on, tykkäävät ottaa rennosti :D Oli kuitenkin mukavaa kun koirat tulivat ihan hyvin juttuun keskenään, joten toistekin tohtii näiden koirien kesken treffata :)



7 kommenttia:

  1. Kuumuus, kuumuus ja kuumuus.. Tuollaisen koiran elänä on kesällä yhtä tuskaa, kun meidänkin koirilla on ..:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, mutta sekään ei oo hyvä jos ihan karvaton on ^^' Iho palaa auringossa ja kuitenkin tuo karva vähän eristää sitä kuumuuttakin (vaikkei uskois. Näin kuitenkin luin jostain joskus)

      Poista
  2. PS. Erittäin kaunis tumma väritys tällä chowilla. Mun hoitokoira Paavo ooli sellane vaaleeruskee, mikskä sitä nyt sanotaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Lämmin päivä on ollut kyllä, varsinkin noin auringossa ollessa. Heta on nätti chowi :) Hmm, oisko se punainen? Tai kermanvärinen :D

      Poista
  3. Ihanat tummat kaverukset! :)

    Jamilla kans hyvin eristää tuo turkki aurinkoa, iho ei oo ikinä tuntunut kuumalta ja aina jaksaa kesällä painella menemään :) Kätevä turkki ku tarkenee säällä ku säällä :D

    VastaaPoista