Ilona

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tokotreenit

Kaveriporukalla (Wilma + Runo & Irkku, Linda + Kurko, Minna + Salsa) oltiin tänään treenaamassa tokoa ja ihan mukavasti meni. Olin paikalla ensimmäisenä, joten alkuun vähän riehutin Awaa heittelemällä sille palloa ja samalla vähän harjoiteltiin luoksetuloakin. Sitten alkoi kaveritkin ilmestyä paikalle ja saatiinkin Awan kanssa treenattua hyvin sitä rauhassa olemista kun toinen koira ilmestyy näkyviin. Aluksi mulla oli vähän hankaluuksia saada tuon huomio itseeni, mutta kyllä se sitten viimein onnistui. Vähän tuota perusasentoakin kokeiltiin harjoitella ja namin avulla ohjasin Awaa oikeaan kohtaan ja liitin vähän käskysanaa jo mukaan. Tätä täytyy treenailla vielä paljon :D
Paikka!
Paikkamakuuta treenattiin, kuten kuvasta huomaa ja meni tosi hyvin. Awa malttoi olla melko kauan paikoillaan, pari kertaa tais lähteä käveleen perään, mutta palautin sen sitten takaisin samaan paikkaan mistä lähtikin.
Paikkamakuu (Kurko, Irkku & Awa)
Kokeiltiin myös laittaa koirat makaamaan riviin ja paikallaoloa treenattiin siis näinkin. Se meni hienosti! Vähän Awa vilkuili muita koiria ympärillään, mutta pysyi kuitenkin paikoillaan. Toisella kerralla Awa ei oikein jaksanut enää keskittyä ja nousi seisomaan, kun odotutin sitä liian kauan. Otin vielä kerran ihan lyhyen paikallaolon niin, että se onnistui ja lopetettiin sitten siihen tämänkertainen treeni.

Suunniteltiin porukalla kovaa, että mennään koirapuistolle ja siitä lähdetään kaupunkikävelylle; käytäisiin terassilla, jatkettaisiin matkaa Mustiin&Mirriin moikkaamaan Janicaa ja sitten vielä torin kautta hakemaan jätskit.. Vaan eipä onnistunu moinen suunnitelma, koska alkoikin sopivasti satamaan vettä kun puistolle päästiin! Eipä ollu enää terassikeli eikä jätskiäkään tehnyt enää mieli! :D Päädyttiin sitten siihen, että mennään keskustaan ja käydään siellä M&M:ssä. Kaupunkikävely jäi nyt tekemättä, koska vettä satoi aika reippaasti (eihän me sokerista olla, mutta... ^^'). Sitten kun kotiin päin lähdettiin niin aurinko alkoi paistamaan, tietysti! Noh, seuraavalla kerralla paremmalla tuurilla. Oli kuitenkin ihan onnistuneet treenit hyvässä seurassa nii mikäs sen mukavempaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti