Ilona

lauantai 10. marraskuuta 2012

11 kysymystä

Lauantai-ilta kotona ja tylsähköä meinaa olla, joten nappasin haasteen Kolme muuttujaa -blogista aikani kuluksi :)

1. Minkä takia olet valinnut juuri tämän nimen koirallesi?
Tähän onkin vastausta jo edellisessä postauksessa, mutta kirjoitellaanpas sama tähänkin: En halunnut mitään kovin yleistä ja "tylsää" nimeä koiralle vaan nimen piti olla hieman harvinaisempi; sellainen mitä ei jokaisella koiralla ole. Siskoni kanssa nimeä pohdittiin ja pitkän pähkäilyn jälkeen keksin Ava-nimen. Päätettiin vielä, että kirjoitetaan se w:llä, koska se näytti omaan silmään hienommalta.
Hetalla nimi olikin jo kun meille 2-vuotiaana saapui :)


2. Mitä koirasi tekee tällä hetkellä?
Kumpikin nukkuu mun sängyllä :)

3. Mitä kaikkea koirasi on syönyt tänään?
HauHau Championin kana-riisi raksuja

4. Jos pitäisi valita koira pelkästään värin perusteella, minkä värisen koiran sinä valitsisit?
Olipas vaikia kysymys, koska monet värit on hirveen nättejä! :) Mutta tällä hetkellä tykkään hirmu paljon mm. blue merlestä ja red merlestä. Myös red tricolour on upea. Kultabrindlekin on hiano ja black tricolour jajaja... No mut jos näistä väreistä pitäisi valita niin... Blue merle ^^'

5. Jos koirasi saisi päättää mitä tekisitte huomenna, mitä koirasi päättäisi?
Käytäis metsässä rämpimässä ja pellolla juoksentelemassa TÄYSIÄ. Ja tietenkin täysin vapaana. Ja sit ne varmasti haluis syödä paaaaljon lihaa ja vähän jotain herkkujakin :]

6. Kuka on koirasi paras koiraystävä?
Noi on varmaan toistensa parhaat yssävät, mut jos joku lauman ulkopuolinen pitäis sanoa niin.. Heta kyllä tykkää Runosta tooosi paljon. Heta on semmonen kaikkien kaveri, mut tällä hetkellä Runo on ehkä paras tyyppi sen mielestä ;)
Awan paras koiraystävä.. Hmm.. Ainut jonka se hyväksyy täysin on Heta. Sen kanssa se leikkii. Runonkin kanssa tulee toimeen, mutta ne ei oo tainneet juurikaan leikkiä koskaan. Joten Awan paras kamu on Heta (:


7. Mikä on koirasi suosikkileikki?
Awa tykkää vetoleikeistä ja Heta taasen on enempi pallojen perässä juoksija. Awakin kyllä tykkää juosta pallojen perässä.

8. Missä koirasi nukkuu öisin?
Yleensä kumpikin nukkuu mun sängyssä; Awa jalkopäässä ja Heta ihan kyljessä kiinni. Joskus Heta nukkuu alkuyön sohvalla taikka omalla pedillään, mutta aamulla kumpikin sitten löytyy sängyltä :')

9. Mikä on ensimmäinen koirallesi ostama tavara?
Nyt en kyllä mee vannomaan, mutta varmaan panta ja remmi on Awalle tullut ostettua ensimmäisenä. Hetalle taisin ostaa ruokakipon ensimmäiseksi, koska remmi oli jo valmiina ja pantaakaan ei tarvittu, koska Awan pannoista liikeni kyllä Hetullekin omansa ja valjaatkin saatiin Hetan mukana edellisestä kodista (:

10. Mikä on ensimmäinen koirasi oppima käskysana?
Ensimmäisenä opeteltiin istumista

11. Mikä on paras koirastasi oleva pentukuva?
Hmm, monia hauskoja kuvia Awasta oli kyllä kuvatiedostoissa, mutta jos nyt vain pari laittaisi:
26.3.2011 (ikää 3kk 2vko 3pv)

22.4.2011 (ikää 4kk 1vko 6pv)

Ja sitten Heta-pieni kenkien suojassa :')


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti