Ilona

torstai 1. marraskuuta 2012

Marraskuu!

Marraskuun ensimmäinen päivä (ja meikäläisen syntymäpäivä!) on pian pulkassa ja kyllä onkin ollut pitkä päivä! Koulussa Avoimet ovet klo 9-20 ja koko päivän ajan on riittänyt touhuttavaa. Aamusta ensin kolmisen tuntia metsäaiheisia juttuja; metsäkoneen käytön harjoittelua ja moottorisahan terän teroittamista :D Seuraavat pari tuntia navettaluokassa oleilua sekä pihaton esittelyä muutamalle ihmiselle ja loppupäivä kuluikin sitten kahvia tarjoillessa. Kyllä nyt väsyttää ja jalat huutaa hoosiannaa!
Koirat olivat tämän pitkän päivän ajan mulla mukana koulun tarhalla. Saivat sieltä kattella maailman menoa ja kyllä muutamat ihmiset olivat kuulemma noita "söpöjä pieniä pystykorvia" ihastelleetkin :')

Huomenna avoimien ovien päivä jatkuu klo 8-11 8-14 kahvin tarjoilulla ja klo 11-14 maatilan hommilla. Sitten alkaakin ansaittu viikonloppu! (: (muoks 2.11. //: vierailijaryhmiä olikin sen verran paljon, että koko päivä meni kahvitarjoilun merkeissä :))
Ps. Ylitin itseni jälleen; meikäläinen ratsasti tänään hevoisella! Oli jännittävää! :')
Mustahan tuloo kohta ihan true-heppatyttö tätä menoa, koska eilenkin olin hevosille pystyttämässä aitausta! :'D Ja tarkennukseksi; oon kerran aikaisemmin ollut hevosen selässä joskus ala-asteella ja nyt sitten uskaltauduin "jälleen"! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti